Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











NHL 06

PC
NHL 06
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    6 september 2005
  • Utvecklare
    EA Canada
  • Antal ägare
    91
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 9.6

Speltest av Ingvullen

Inskickad av Ingvullen den 02/01 -06 00:11

Handling / story / vad man gör i spelet
NHL 06 är som de flesta NHL-spelen. Man kan göra egna spelare, spela vänskapsmatcher, starta en säsong, spela mot andra med gamepad, starta en säsong som General Manager, spela mot andra över Internet och lite mer. När du gör en spelare kan du ställa in hur ansiktet ska se ut och lägga till blåtiror, brutet näsben och ärr så man ser riktigt tuff ut. Du kan också spela vänskapsmatch mellan två lag. Om du vill spela om Stanley Cup så kan du starta en säsong med 29, 58 eller 82 matcher i grundserien. En ny grej är att man kan spela 1-4st mot en målvakt. När du startar en Danasty Mode-säsong som General Manager så får du ta hand om ekonomin, erbjuda spelarna kontrakt och mycket mer.

Vad jag tycker om spelet
Finta upp motståndarna på läktaren eller trolla bort målvakten. I NHL 06 kan man göra på många olika sätt för att få in pucken men det som jag tycker är väldigt roligt med NHL 06 är att höfttacklingarna har kommigt tillbaka. Det är väldigt snygg på repriserna när målvakterna plockar pucken eller när någon blir upptryckt över sargkanten. Men inget spel som jag har spelat är felfritt. När man gör målvakter går det inte att göra någon världsspelare med butterflystil utan bara stå-up målvakter gör bra ifrån sig. Det finns några till småfel men jag rekommenderar verkligen alla att köpa NHL 06.

Betyg till spelet
Det här spelet har en otrolig grafik, nästan som på riktigt. Men jag har faktiskt sett ett annat spel som kommer ut i mars som har bättre så jag inte ge en tia där. Spelkänslan är den bästa någonsin i ett hockeyspel. Spelarna och målvakterna rör sig på ett verkligt sätt och tacklingarna ser ju bara ut som på riktigt. Ljudet var bättre än jag förväntade mig men en sak bara, om det sitt er 20.000 pers inomhus och vrålar när det blir mål så måste det bli lite mera ljud än så som det är nu.

Totalbetyg: 9 Ljud: 8 Grafik: 9 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10