Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inNeed for Speed Undercover

PC
Need for Speed Undercover
 • Genre
  Racing
 • Releasedatum
  21 november 2008
 • Utvecklare
  EA Black Box
 • Antal ägare
  27
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 9.2

Speltest av Shadox

Inskickad av Shadox den 15/12 -09 07:07

Handling / story / vad man gör i spelet
Du är en polis som jobbar undercover och ska försöka kom in i gängen som finns i städerna, för att sedan när du kommit djupt in i gänget meja ner dem från vägen och fånga in dem.

För att göra det måste du köra race för att få gängens tillit och respekt, och för att gängen inte ska tro att du är en polis så måste du ställa till det rejält för polisen. Krossa deras bilar, öka kostnaden för staten och irra bort dem totalt för att komma undan.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att det är ett riktigt roligt racingspel med många möjligheter. Det är ett ganska långt spel med bra grafik. Om man är lite sur är det bara att köra som en galning så att polisen kommer så kan man köra sönder dem och avreagera sig. Det finns också väldigt många fina och bra bilar. Racen är också bra med lagom svåra motståndare som bara blir svårare och svårare.

Betyg till spelet
Grafik: Grafiken är riktigt bra husen ser verkliga ut och bilarna ser grymt bra ut, men himlen och molnen kunde gjorts bättre. Därför en 9:a.

Spelkänslan: Spelkänslan är väldigt bra, det känns verkligen om man krockar, ganska realistiska skador på bilen. Backspeglar som lossnar, fönster som krossas och motorhuvar som bucklas. Därför en 10:a.

Ljud: Ljudet i NFS Undercover är också väldigt bra. Man hör om man bara skrapar i väggen lite grann eller om helikoptern är långt bort eller nära. Ljudet låter också instängt om man kör t.ex i en tunnel vilket är väldigt bra gjort tycker jag. Därför en 10:a.

Hållbarhet: Det är ett ganska långt spel vilket är väldigt bra. Det tar upp till en vecka att klara om man spelar mycket. Efter att man klarat ut det kan man om man vill köra alla race igen eller leka lite med polisen. Därför en 10:a.

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10