Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











My Horse & Me

PC
My Horse & Me
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    30 november 2007
  • Utvecklare
    W!Games
  • Antal ägare
    20
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 8.2

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 12/09 -08 07:00

Handling / story / vad man gör i spelet
Först designar du din häst och dig själv, i allt från manfärg till ridhandskar. Döp hästen och ryttaren (dig själv) och så börjar spelet. Nu kan du träna. Du kan tyvärr endast tävla och träna i hoppning. Sedan får du tävla. Desto högre resultat du får på tävlingarna desto finare priser vinner du. Priserna består av nya accessoarer till dig och hästen, och såklart nya banor. Du börjar med att vara amatör, och har klarat spelet när du vunnit elit-banan. Men det krävs mycket träning för att nå dit! Så finns det ett antal minispel också, som du kan fördriva tiden med. Du får heller inte glömma att rykta hästen. Du får belöning för det och så är det ju A och O i hästskötsel. Du kan också välja mellan att rida med förstapersonsvy (du ser ur ryttarens ögon) eller tredjepersonsvy (du ser ekipaget bakifrån).

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är underbart bra gjort, grafik- och ljudmässigt. Men jag skulle vilja kunna gå runt på stallplanen, inte bara navigera via "bubbelmenyn" när jag inte rider.

Annars är spelet kul och det är roligt att höra publikens jubel när man klarar ett hinder. Banorna kan vara jättesvåra, eller rent av avslappnande och det tar ungefär två gånger innan man vinner de lite svårare klasserna. Ridningen är en njutning, kan man säga. Så finns det ju så många sätt att designa sin häst och ryttare på. Tjej eller kille, kavaj eller väst, fux eller brun, sadelfärger, skägg... För den hästälskande datanörden är det här spelet prisvärt.

Betyg till spelet
Först och främst - grafiken är underbar! Härliga färger, och små detaljer som t ex. att hästen lägger öronen bakåt om du rider för nära staketet. Spelkänslan är sådär. Det är häftigt när man rider, men man kan inte gå runt på stallplanen utan navigerar via en "bubbelmeny" när man inte rider.

Ljudet? Det är underbart! Om du river ett hinder ropar publiken "aooowh" men om du klarar det applåderar de och ropar "aiiii" eller något i den stilen. Fåglarna kvittrar och hovarna klapprar i marken på ett jättebra sätt. Det är med andra ord riktigt mysiga ljud som ingen kan klaga på.

Hållbarheten däremot, nja jag vet inte.. Spelet är väldigt kul och underhållande i början, tills du har klarat det och inte kan komma längre. Inga fler banor att låsa upp, inga nya grejer... Det skulle vara en helt annan sak om man fick gå runt på stallplanen, som på riktigt!

Totalbetyg: 8.3 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 5