Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Monster Truck Madness 2

PC
Monster Truck Madness 2
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    30 april 1998
  • Utvecklare
    Terminal Reality
  • Antal ägare
    94
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.5 5.9

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 31/05 -05 19:57

Handling / story / vad man gör i spelet
Nu ska man köra Monster Trucks! Man börjar att välja vilken Monster Truck man vill köra med det finns några kända bland annat världens mest kända och mest populäraste Monster Truck som kallas Grave Digger det finns även påhittade och mindre kända Truckar. Sen väljer man vilken bana man köra på sen kan man välja hur många andra Monster Trucks som ska köra man kan även välja själv vilka man kan även välja väder. Sen är det bara att köra.

Vad jag tycker om spelet
Det är lite gammalt men kul ibland jag tycker att det är roligt att krocka och preja. Det är inget spel man sitter och spelar timme efter timme utan typ en halvtimma eller mer. Det är bra att kända Monster Trucks är med som Grave Digger, Bulldozer, Firestone Wilderness med flera Grave Digger och Bulldozer känner kanske några igen från programmet "Monster Jam" som gick på tv4.

Betyg till spelet
Grafiken är bra för att vara gammal men skulle någon göra ett spel med sån grafik nu skulle det var en stor flopp men det är ju lättare att göra snyggare grafik nu än förr. Spelkänslan är lite upp och ner. Ljudet är ganska bra att kommentatoren bara säger någonting ibland och inte babblar hela tiden bra musik i menyerna. Hållbarheten är sådär man spelar spelt max 1 timma per gång inte mer.

Totalbetyg: 7 Ljud: 7 Grafik: 7 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 7