Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Metro 2033

PC
Metro 2033
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    19 mars 2010
  • Utvecklare
    4A Games
  • Antal ägare
    7
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.8 9.8

Speltest av merra

Inskickad av merra den 19/05 -10 12:00

Handling / story / vad man gör i spelet
Man är en av få överlevande människor i Ryssland, det har varit ett kärnvapen krig så marken har och luften har blivit ostabil så människorna kunde inte längre leva uppe på marken så de lever nere under marken i tunnlar, så kallade Metro. Man är en ung grabb som heter Artyom som vill rädda sin hemstation asså sin Metro där han föddes från de muterade. När atombomberna föll så dog några, några klarade sig men fick ett virus och blev mutanter och några sökte skydd under marken.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att de är ganska kul ibland så är man ensam och går ibland har man sällskap och så ibland så kommer man till andra stationer så man kan skaffa nya vapen och ammo, nya gasmasker medkit och sånt. Man får ett grunduppdrag som handlar om hela spelet det är att hitta en kille som heter Miller och med hans hjälp stoppa de muterade. Men det som är ganska coolt är att man inte alltid är i tunnlarna utan man också är uppe på marken...

Betyg till spelet
Grafiken gav jag en 10 för att den är mycket verklig och och bra..

Spelkänslan gav jag en 9 för att den är bra för att när man hugger sin fiende så blir det kvar ett märke från hugget men det rinner inte blod men man ser bloder vi såren men inte så här på marken, men för mig förstör det inte ett dugg..

Ljudet gav jag en 10 för att det är ganska bra ljud och musik, Men tips ha inte FÖR högt ljud för då kommer man skita ner sig..

Hållbarheten gav jag en 10 för att när man börjar spela det här spelet så vill man bara fortsätta och spela och se vad som händer senare..

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9