Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Men of Valor

PC
Men of Valor
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    12 november 2004
  • Utvecklare
    2015
  • Antal ägare
    23
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 7.3

Speltest av 101_Airborne

Inskickad av 101_Airborne den 29/08 -05 11:25

Handling / story / vad man gör i spelet
Man spelar som en ung afroamerikan vid namn Dean Shepard. Han har precis gått med i marinkåren och har blivit placerat på en flygplats i Vietnam Vid namn Da Nang. Detta spel går ut på att utföra diverse uppdrag såsom att anfalla en viss position, patrullera ett visst område, rädda helikopterpiloter som störtat och försvara sin bas.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är mycket likt Medal of honor serien. Här finns skriptade händelser med mera. Spelet har även fått en del av Call of Dutys intensivitet. Men det når aldrig upp till någon av dem. Själv tycker jag det var ganska repetivt. Man går genom korridor djungeln och vips så hoppar ett par gerillakrigare fram ur djungelkorridorens sidor. Nu har jag beskrivit hela spelet. Ungefär. Men det finns även senarion som lyfter spelet. T.ex när man ska anfalla en position där vietcong har makten och man börjar från en helikopter. När man tittar ut genom sidodörren ser man fler helikoptrar med skrämda soldater på väg mot sranden där ni ska landsättas. Efter man klarat stormningen får man även gå igenom hela slagfältet med sin pluton och se förödelsen. Det var en rolig brejk i allt krigande. Inledandet av varje uppdrag är nästan det bästa. En kille läser Deans brev som han skickat hem till föräldrarna och berättar hur han har det i Vietnam.

Betyg till spelet
Omgivningen i djungel och baser osv. är mycket fin. Men en sak som verkligen borde ha gjorts bättre är plutonkamraternas rörelser. När de springer, går, kryper hackar de fram. Det ser absolut inte bra ut.

Spelkänslan är sådär. Man har inga quicksaves utan bara konsollaktiga sparpunkter. Detta blir i längden mycket irriterande när banorna blir svårare.

Ljudet är det inget fel på. Insektssurret i djunglen till vapensmatter och helikopterrotorer. Helt klander fritt.

Hållbarheten är väl sådär. Spelet är mycket kort så det tar ungefär 3-5 dagar att spela igenom det. efter man spelat igenom det finns det inte mycket kvar att hämta. // 101_Airborne

Totalbetyg: 7.3 Ljud: 8 Grafik: 7 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 7