Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Medal of Honor Allied Assault

PC
Medal of Honor Allied Assault
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    15 februari 2002
  • Utvecklare
    2015
  • Antal ägare
    462
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.3 8

Speltest av BabeAkaNero

Inskickad av BabeAkaNero den 02/10 -10 14:49

Handling / story / vad man gör i spelet
Du spelar som en specialtränad löjtnant vid namn Mike Powell som är från USA. Medal of Honor Allied Assault utspelar sig under andra världskriget och är ju därför ett krigsspel. I spelet ska du klara av olika uppdrag som jag anser blir svårare och svårare för varje nytt uppdrag som kommer. Spelet har 30 nivåer och 6 uppdrag i olika världsdelar som exempel Europa och Afrika.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är riktigt roligt, för uppdragen är så varierande så att man inte tröttnar! Man får exempelvis spränga en tysk ubåt i luften. Dessutom tycker jag att det är ett plus att man kan spela Medel of Honor Allied Assault på LAN med max 32 spelare! Utbudet på vapen skulle kunna vara mer utvecklat men är helt okej, med stor variation.

Betyg till spelet
Grafiken kunde vara bättre. Men för ett spel som kom ut 2002 är det helt okej (människorna kan vara lite ''fyrkantaktiga'' ibland). Spelkänslan är för mig spännande då jag tycker om action, man vet inte vad som kommer hända eller vem som står bakom väggen! Ljudet tycker jag är bra, det är en klar engelska som är lätt att förstå. Ibland kommer där in vissa tyska ord och meningar som man får textat på engelska (exempel när man ska vara en Amerikansk spion i den tyska basen). Jag har haft spelet sedan 2004 och det är fortfarande helt och fungerar utmärkt!

Rekommenderar det starkt för er som är intresserade av krigsspel!

Totalbetyg: 7 Ljud: 7 Grafik: 5 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 8