Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Mafia

PC
Mafia
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    23 augusti 2002
  • Utvecklare
    Illusion Softworks
  • Antal ägare
    299
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 9.1

Speltest av turbooggyboy

Inskickad av turbooggyboy den 07/07 -05 21:55

Handling / story / vad man gör i spelet
Man är Tommy Angelo,en taxiförare som blir en mafia när han träffar Don Salieri en maffiaboss från Sicilien.Tommy går till en detektiv som heter Norman och berättar om sina år som mafia i utbyte mot att Norman garanterar Tommys,hans fru och hans dotters säkerhet.man får följa med och spela sig igenom historien.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker det är ett bra spel som har väldigt bra story som visar kriget på 30-talet mellan rivaliserade familjer i en stad där folket lever i ständig rädsla för att bli fimpade av maffian.Där polisen inte ingriper i maffians brott för att dom är rädda att komma på kant med deras bossar.I ett spel där man följer en oskuldsfull man som är taxiförare till att bli en maffia som är respekterad av familjen och skrämmande för fienden.

Betyg till spelet
Det är svårt att beskriva grafiken men den är väldigt bra för att vara ett spel från år 2002.

Det är väldigt bra spelkänsla för man känner riktigt att men är i en 30-talsstad med spårvagnar som plingar på gatorna,bilarna som tutar och polisen som följer efter dig när du har kört för fort.

Det är väldigt bra ljud som låter när du skjuter med din tommy-gun,tutar med din bil eller när du lyssnar på röstskådespelaren till Don Salieri.

Jag köpte själv detta spelet för ungfär 1 år sedan och jag spelar det fortfarande och kommer säkert att spela det om ett 1 år.

MvH Johan Berg

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 9 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10