Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inLasseMajas detektivbyrå

PC
LasseMajas detektivbyrå
 • Genre
  Barn
 • Releasedatum
  November 2006
 • Utvecklare
  PAN Vision
 • Antal ägare
  103
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7 3.8

Speltest av Silver_

Inskickad av Silver_ den 17/09 -10 00:31

Handling / story / vad man gör i spelet
Jo, spelet LasseMajas detektivbyrå är som man kanske hör på namnet ett detektivspel skapat av PAN Vision i november 2006.

Detta spel är ett spel som du ska lösa olika spännande fall i, du får observera att du måste ha en viss kod för att låsa upp en dag (koderna hittar du här på Fuska.nu), det är nämligen tänkt att man ska lösa ett fall per dag med sin kod som man får i varje slutet av varje avsnitt i julkalendern 2006 men nu är det ju inte 2006 längre så nu finns alla koderna samlade.

Du ska alltså hjälpa två barn vid namn, Lasse och Maja som har en detektivbyrå ihop och lösa de extremt kluriga fallen innan julen kommer till deras lilla stad Valleby.
För varje fall du ska lösa får du knappa in en kod som man kallar för "Tv-kod", efter det kommer ett brott att visas och Lasse och Maja kallas dit. Polisen är oftast redan där och berättar lite om vad som har hänt och vad du ska göra. Närpolisen har berättat klart kan du börja undersöka "brottsplatsen", leta där efter ledtrådar som kanske kan leda dig till det rätta svaret, kolla efter fingeravtryck och när du känner dig säker på vem som är tjuven kan du gå till Lasse och Majas detektivbyrå och peka ut vem du tror att det är. Har du gissat rätt på vem det var så kommer du att få ett fint diplom av polisen men har du fel får du försöka igen.

- Det är bara att kämpa på med Lasse och Majas kluriga och spännande brott där vad som helst kan hända...

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet LasseMajas detektivbyrå är ett rätt så tråkigt spel för mig, när Lasse eller Maja eller någon annan i staden pratar rör sig skallen på personen som pratar och de ser helt halslösa ut. Tjejerna i staden låter som killar och inget annat förutom människorna rör på sig vilket är väldigt tråkigt. Inte ens träden rör på sig, inte vattnet heller.

Enligt mig så är spelet uselt och jag rekommenderar det inte.
- Visst, om man tänker på vissa fall så kan det vara kul men de flesta fallen är rätt så tråkiga.

Betyg till spelet
Grafiken: Grafiken är en fyra för att som jag precis nämnde ovan ^^ så är det enda som rör på sig människorna i staden, och när de väl gör det ser det bara ut som om en sprattelgubbe. - Misslyckat!

Spelkänslan: Spelkänslan gav jag en femma för att ibland kan man känna att fallen är lite roliga och spännande men det är mest när man kommer till slutet. I början är det bara enkla fall som en treåring skulle klara av.

Ljudet: Ljudet är det mest hemskaste jag någonsin har hört, killarna låter som tjejer, inget fågelkvitter, rösten på alla i staden är helt och hållet hemskt dåliga! - Ljudet förtjänar verkligen en stor och fet etta.

Hållbarheten: Hållbarheten är en femma för att man vill gärna spela mer efter nästa fall man har löst och det fortsätter, även fast det inte är så kul så vill man fortsätta, därför är hållbarheten en femma.

Totalbetyg: 3.8 Ljud: 1 Grafik: 4 Hållbarhet: 5 Spelkänsla: 5