Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inJust Cause

PC
Just Cause
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  22 september 2006
 • Utvecklare
  Avalanche Studios
 • Antal ägare
  41
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.2 9.4

Speltest av cool_x

Inskickad av cool_x den 14/01 -09 20:23

Handling / story / vad man gör i spelet
Du spelar karaktären Rico Rodriguez som ska starta en revolution på ön San Esperito. Du är med i 2 gäng som ska ta över olika platser på ön men det är bara uppdrag man vill göra, vilket man inte måste göra. När man har tagit över olika ställen finns det olika campingar som man kan spara sin framgång. Det finns riktiga uppdrag som man ska göra. Efter några uppdrag kan man få nya så kallad heavy drop tex cross,bil,båt och mini helikopter.

Vad jag tycker om spelet
Det bästa med spelet är att man kan åka lite överallt om man känner för det. Man kan åka på 89 olika fordon tex pansarvagn,båt,bil,motorcykel,cross,flygplan och helikopter.
Det är roligt att hoppa av flygplanet eller helikopter i luften, sen kan man ta ut fallskärmen.Det finns så många möjligheter på spelet det var därför jag köpte det.

Betyg till spelet
Jag tog 9 i grafik för det är inte platta trädstammar och när man dyker i havet så kan man se koraller,musslor och om man har tur kan man se gamla skepp. Jag tog 10 i spelkänsla för när man hoppar högt med en bil eller motorcykel ser man från sidan sakta och det är det som jag tycker är häftigast. Man kan se moln uppe i himlen och det kan komma olika väderförhållande. Jag tog 10 i ljud för när man är under vattnet så låter det mest som man är under vattnet själv. När fordonen börjar att gå sönder hör man att motorn börjar rassla. Jag tog 10 i hållbarhet för när man har klarat alla riktiga uppdrag så kan man ta över en massa ställen och campingar. När man gör sidouppdrag(som man gör när man har tagit över ett ställe). Och för varje klarat sidouppdrag får man poäng så man kan låsa upp olika fordon och vapen på campingarna tex helikopter och flygplan. och sidouppdragen tar nästan alldrig slut men dom är frivilliga att göra.

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10