Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











IL-2 Sturmovik

PC
IL-2 Sturmovik
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    18 november 2001
  • Utvecklare
    Ubisoft, 1C
  • Antal ägare
    10
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.7 7.5

Speltest av MB1aHaSam

Inskickad av MB1aHaSam den 15/03 -08 18:29

Handling / story / vad man gör i spelet
I IL2 Sturmovik tar du rollen som en Sovjetisk stridspilot under andra världskriget. Du flyger ett antal uppdrag och kan använda ett antal plan, både Sovjetiska och Tyska, i striderna. IL2 Sturmovik har den bästa grafiken jag sett hittils i en flygsimulator och ljudet är också toppen.
Spelet är väl värt att spela om man gillar flygsimulatorer.

Vad jag tycker om spelet
Jag gillar känslan av att spela flygsimulatorer, känslan av att ha klarat sig förbi fiendens luftvärn för att släppa sina bomber på en bro eller något liknande.
Eftersom att spelet är relativt nytt är grafiken riktigt bra och ljudet är utmärkt. Det är ett spel man inte borde missa om man gillar genren.

Betyg till spelet
Grafik: Grafiken är helt tillräcklig för att spalet skall vara intressant, man kan se kulhålen i planet och fiende positioner på marken klart.

Spelkänsla: Spelkänslan är på topp. Det känns som om man satt i planet själv, det går lätt att styra och planet uppför sig realistiskt under beskjutning. Det kan börja brinna, tappa en vinge eller få motorproblem. I det här spelet kan man också nödlanda, vilket jag tycker förstärker spelets realism.

Ljud: Ljudet är toppen, man hör ljudet av kulor som viner förbi från planet som jagar en, motorljud och sina egna vapen. Ljudet låter riktigt och är ett stort plus till spelet.

Hållbarhet: Länge. Eftersom att spelet har så många banor, flygplan och valbara vapen till flygplanen är det svårt att tappa intresset.

Sammanfattning: Ett mycket spelvärt spel.

Totalbetyg: 7.5 Ljud: 7 Grafik: 7 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 8