Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Half-Life

PC
Half-Life
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    1998
  • Utvecklare
    Valve Software
  • Antal ägare
    823
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.1 8.3

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 10/06 -10 10:33

Handling / story / vad man gör i spelet
Handligen till Half-Life är att man är Gordon Freeman (forskare) och i början så åker man i en liten "mono rail" och träffar Barney Calhound som slår i en dörr. Storyn är bra tycker jag" och den är bra gjorde också. Man ska kämpa mot massa alien monster och sånt. I spelet vet alla vad man gör... man går och skjuter "aliens" och "humans" och man ska överleva dom olika världarna.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är kul, roligt och spännande. Men jag tycker att dom BORDE lägga lite till i början... det är så tomt. Men ändå, Spelet är bra för att det är FPS spel och SCI-FI spel och man ska döda massa aliens. Vortiguants är jätteenkla att döda. För att dom har ingen skydd och dom skjuter bara små konstiga blixtar.

Betyg till spelet
Jag ger spelet 10 av 10 för att det var ett bra spel som Valve gjorde. Och dom gjorde grafiken bra på 90-talet. Och spelkänslan var bra när man gick runt och sköt headcrabs eller "Headhumpers" som B. Calhound säger jämt. Ljuded var jättebra gjort tycker jag. Hållbarhet är 100 procent för att jag gillar half-life 1.

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 10 Grafik: 7 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10