Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inGrand Theft Auto: San Andreas

PC
Grand Theft Auto: San Andreas
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  10 juni 2005
 • Utvecklare
  Rockstar North
 • Antal ägare
  744
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 8.5

Speltest av coofffee

Inskickad av coofffee den 21/06 -10 09:57

Handling / story / vad man gör i spelet
Grand Theft Auto eller GTA kommer från Rockstar. Och Rockstar gör riktigt bra spel (tycker jag). Man spelar som en kille som kallas CJ och så gör man olika uppdrag för blandannat Sweet Smoke och Zero och lite mera. När man har gjort några uppdrag så låser man upp olika öar typ (när ni ska stänga av spelet så glöm inte att spara!). Man sparar i typ några hus som kallas safehouse. Som man får köpa.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att GTA San Andreas är ganska kul fast uppdragen är lite svåra och jobbiga ibland. Fast grafiken är ganska dålig tyvärr. Men jag tycker att San Andreas är lite bättre än GTA IV för man kan cykla och flyga flygplan mm. Men grafiken är mycket bättre i IV än i San Andreas. Och det finns mycket mera fusk i San Andreas än i IV.

Betyg till spelet
Jag gav grafiken 7 poäng för det är inte så jätte bra men det räcker. Och jag gav spelkänslan 9 poäng för det är ganska bra spelkänsla fast GTA IV till PS3 känner man verkligen att det är bra spelkänsla. Och ljudet är inte så bra men det kan bero på att jag har sprängt mina högtalare. Och hållbarheten är riktigt bra.

Totalbetyg: 7.8 Ljud: 5 Grafik: 7 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9