Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inGrand Theft Auto: San Andreas

PC
Grand Theft Auto: San Andreas
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  10 juni 2005
 • Utvecklare
  Rockstar North
 • Antal ägare
  744
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 8.5

Speltest av Gamer_Dude44

Inskickad av Gamer_Dude44 den 11/11 -09 18:13

Handling / story / vad man gör i spelet
Mitten av 1980-talet, riots och gängstrider är som värst i Los Angeles. Pressade Carl "CJ" Johnson flyr från pressen i gänglivet som hög rankad medlem "The Grove Streets Familiars" till Liberty City.

Nu, är det tidigt 90-tal, fem år senare. Carl kommer hem. Hans mamma har blivit mördad i en drive-by av rivalgänget "The Ballas". Carl är förkrossad. Innan han hinner hem dras han in i gamla banor. Hans taxi blir stoppad av en polisbil. Där i sitter de gamla "vännerna" Tenpenny och Pulaski tillsamans med en nyare mexikansk polis. De tar med Carl och anklagar han för mordet då en polisman i tjänst och säger att det har hittat mordvapnet. Carl nekar och blir utkastad djupt inne i rivalgängets territorium.

Det är dags att ta tillbaka gatan och staden till GFS. Det här är San Andreas.

Vad jag tycker om spelet
GTA San Andreas är ett otroligt bra spel från alla sidor. Uppdrag, vapen, karaktärer. Allt känns mycket verkligt. Det är ett underbart spel när man känner att man är "en av alla andra" och bara bita ihop och inse att du måste göra dig stor själv och med hjälp av familj och vänner såklart. Detta spel är en stor vinnare och ett stort lyft framåt i GTA-världen. När SA kom ut trodde man inte att det kunde bli bättre. Men det slogs omkull samma dag som GTA IV släpptes.

Betyg till spelet
Grafiken är helt OK, är ganska simpel, men otroligt för tiden den släpptes.

Spelkänslan är sådär. Man kan känna för de olika karaktärerna om man vill och det är kul att känna så.

Ljudet är fantastiskt. Alla NPC:s säger otroligt mycket när man träffar dem på gatan. Det är också bra musik.

Hållbarheten är sådär. Det är kul det första fem gångerna man varvar spelet. Sen blir det tråkigt. När jag hadde spelet på PS2 så brukade jag om jag fick tråkigt skapa ett nytt spel och klara ut alla updrag på 20 timmar utan fusk. Då visste man att det är enkelt nog, dock hade jag då varvat det ungefär 20 gånger.

Sammanfattning: Ett sjukt bra spel som är bra för sin tid. Gillar verkligen storyn och spelvärlden, ett måste att ha i spelhyllan (tillsammans med GTA IV).

Totalbetyg: 8.3 Ljud: 9 Grafik: 9 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 7