Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inGrand Theft Auto: San Andreas

PC
Grand Theft Auto: San Andreas
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  10 juni 2005
 • Utvecklare
  Rockstar North
 • Antal ägare
  744
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 8.5

Speltest av H3nrik

Inskickad av H3nrik den 14/07 -08 20:11

Handling / story / vad man gör i spelet
På Grand Theft Auto San Andreas, mer känt som GTA San Andreas styr man en gangster som kallas CJ. Han och sin bror är ledare för ett av 3 gäng som finns på första ön.

Det man gör på GTA är uppdrag, köra fordon och döda folk. Man kan även spela biljard , spela basket , dansa och besöka strippklubbar.

På uppdrag ska man t.ex. döda en viss person, skydda en viss person , råna banker , tända eld på ett hus som några utan ens fiender bor i eller skaffa en sak som ens boss behöver.

Vad jag tycker om spelet
GTA San Andreas är ett stort och bra spel med många saker att göra som håller rätt länge.

Det jag mindre gillar med spelet är att om en polis går på gatan sen blir man anfallen av ett gäng som är ens fiender gör den inget. Men skjuter du tillbaka då börjar han skjuta mot dig och sen blir du efterlyst.

Annars är väl GTA San Andreas ett strålande spel med en bra story.

Betyg till spelet
* Grafiken är strålande. Inga fel med den förutom några grafikbuggar som sällan märks. Spelet är väldigt stort så man kan inte förvänta sig att det inte ska finnas någon grafikbugg.

* Spelkänslan är bra, vissa uppdrag är väldigt roliga. På det lever man sig in i spelet och kan själv råka ge sig åt sidan när man egentligen bara ska trycka på "D" för att rulla åt sidan under en skottavlossning.

Andra uppdrag kan vara dryga. Då lever man sig inte alls in i spelet och vill bara spela något annat för att det är så tråkigt.

Man kan bli väldigt irriterad också ibland när som jag nämnde under rubriken, "Vad du tycker om spelet" att du blir anfallen av ett gäng sen bryr sig inte poliser i närheten men när du skjuter tillbaka börjar de skjuta på dig.

* Ljudet är bra. Vapnen låter bra och det gör bilarna med fast musiken i bilarna är usel tycker jag. Det finns många kanaler att välja mellan men den enda kanalen som är bra är den där de spelar upp hiphop.

I alla fall när jag kör GTA brukar jag vilja ha lite rock eller hårdrock men den kanalen som spelar upp sånt spelar bara upp skit tycker jag. 2 st är rätt bra men det är sällen det är de som spelas upp så de gånger jag ändrar kanal blir det den med hiphop och de låtarna blir man trött på innan man klarat en tredjedel av spelet.

* Hållbarheten är strålande. Det finns väldigt många andra saker att göra än uppdrag och uppdragen är väldigt olika.

Men med koder till uppdrag kan man inte leva sig in i spelet så spelar med med koder till uppdragen håller spelet inte länge alls.

Totalbetyg: 8 Ljud: 7 Grafik: 9 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 7