Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inGrand Theft Auto: San Andreas

PC
Grand Theft Auto: San Andreas
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  10 juni 2005
 • Utvecklare
  Rockstar North
 • Antal ägare
  744
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 8.5

Speltest av Sephiroth91

Inskickad av Sephiroth91 den 31/12 -05 22:39

Handling / story / vad man gör i spelet
Det handlar om en ung kille vid namn CJ som åkt iväg från sin hemstad till Liberty City, men så får han ett brev där det står att hans mor har blivit mördad och han måste komma hem till Los Santos. När han har kommit ut ur Los Santos flygplats kommer Konstapel Tenpenny och Polaski och tar med honom in i sin polisbil. I bilen tar dom ett litet snack med CJ (CJ = Förkortning för Carl Jonsson). Sen släpper dom av honom ´på fiende gatan, Balla Streets. Deras gängfiender Ballas och Vagos har tagit över alla gator som finns i Los Santos. Då ska man cyckla hem till sin egen gata, Grove Street. Där möter man sin bror, syster och ett par gängpolare. Då förklarar CJs bror att Ballas och Vagos tagit över allting och att man måste ta tillbaks gatorna igen..Sen efter ett litet tag börjar man jobba lite högre upp i rankning, dvs att man gör svårare uppdrag efter ett tag.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är helt fantastiskt och att det är helt klar Rocket Star Games bästa spel hitils. Det finns inget annat spel som jag spelar på PC, GTA San Andreas är det ända spelet jag har på min dator. Det bästa av de 7 GTA spel som finns. Sorg och Föräderi kommer hända i spelet, men det får man tåla. För ibland får man ge igen lite också!

Betyg till spelet
Jag gav den en 8a i grafik för det har en betydligt skön grafik, men om det inte var för att personerna var så stela och att fingrarna satt ihopp så skulle de få en klar 10a.

Spelkänslan fick en 9a för att det är så verkligt med bilhantering men motorcyckelhanteringen är lite överdrivet lätt.

Ljudet får en 9a för att radiokanalerna och personernas konversationer är helt otroligt underbara men bilarna och motorcycklarnas lätten går om och om igen efter ett tag och det kan bli riktigt irriterande.

Jag vet inte så mycket en hållbarhet för jag har inte haft spelet så länge men jag vill vara schysst eftersom den har fått två 9or och varit så nära en 10a att jag ger den en 10a eftersom jag är säker på att hållbarheten är fantastisk!

Totalbetyg: 9 Ljud: 9 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9