Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Football Manager 2005

PC
Football Manager 2005
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    4 november 2004
  • Utvecklare
    Sports Interactive
  • Antal ägare
    107
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 7.7

Speltest av David

Inskickad av David den 20/01 -07 15:54

Handling / story / vad man gör i spelet
Football Manager 2005 är ett manager spel där du tar över ett fotbollslag. Och det kan vara precis vilet som helst. Nästan ialla fall. Spelet går ut på att man ska föra sitt lag till seger. Kraven på dig som manager kan vara olika. Om du är Sunderland så kanshe du har som mål att komma på en hyfsad plats i serien. Men om du är Manchester United så kanshe dom kräver att du ska vinna serien. Så man får ju välja själv om man vill börja i en liten klubb eller en stor.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycket att spelet är väldigt roligt. Men det är även ganska jobbigt ibland ochså. Tex. när man förlorar hela tiden. Man vet inte riktigt vad man ska göra. Men det är ju det som är lite roligt med spelet ochså. Att det är så värklighets basserat.
Det mesta som händer på spelet kan ochså ända i verkligheten. Men allt kan inte alltid vara verkligt. Ok Tottenham är ett bra fotbollslag men hur stor chans är det att dom ska ta sig till Champions League final i verkligheten. inte så stor. Men allt kan ända i ett spel. Men jag tycker att spelet är kanon.

Betyg till spelet
Grafiken är perfekt. Men jag undrar om spelet kan bli bätttre än det är. Det är ingen jätte skillnad mellan Football Manager 2005 och Football Manager 2007. Det är bara att fotbollspelarna har slutat eller bytat klubb. Det är den största skillnaden. Spelkänslan är ochså perfekt. Känslan att vara en manager är helt underbar. Tänk om man kunde vara det i verkligheten. Ljudet är inte så bra. Det finns bara ljud en gång under spelet och det är när man har fotbollsmatcher. Och ljudet är bara publiken som buar eller apploderar. Så ljudet är väl inte det bästa.
Hållbarheten är strålande. Man tröttnar väldigt sällan på det. För det kommer matcher hela tiden så man hinner inte tröttna på det. Spelet är jätte roligt och jag spelar det väldigt mycket.

Totalbetyg: 8 Ljud: 5 Grafik: 10 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 8