Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











FlatOut

PC
FlatOut
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    12 juli 2005
  • Utvecklare
    Empire Interactive, VU Games, Bugbear
  • Antal ägare
    110
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 9.1

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 10/09 -06 18:35

Handling / story / vad man gör i spelet
Flat Out är ett racingspel som man ska göra allt för att vinna, alla kör med fula knep och det gäller som på alla andra racingspel att komma först in i mål! Men det finns också BONUS-banor där man till exempel kan hoppa höjdhopp, längdhopp köra i en bana där man ska krocka sönder andra m.m. Efter man har klarat alla "Brons-banor" får man nya banor som kallas "silver-banor" och nya bonus-banor och nya bilar! Flat Out är ett ganska svårt spel, så för dom som inte kan ha roligt utan man MÅSTE vinna är inte det här det bästa spelet...

Vad jag tycker om spelet
Flat Out är det roligaste spel jag har spelat! Det är ett ganska billigt spel. Spelet är roligt bara för att det finns typ allt som har med racing att göra... + Bonusbanor så som höjd hopp, länghopp, och till och med BOWLING! På bonus banorna är det roligt genom att på till exempel höjdhopp, bowling, längdhopp m.m så ska man skjuta ut hela "gubben" ut ur rutan så att han flyger iväg som en trasdocka och landar så man själv nästan får ont, haha.

Betyg till spelet
Grafiken är suverän, väldig välgjord likaså "gubben" och bilarna, banorna och bakgrunden.
Spelkänslan är väldig bra, alla som gillar racing spel kommer älska det här spelet! Det är väldigt detaljrikt och kul!
Ljudet är bra gjort, det har bra musik som man inte tröttnar på, och det är ett verkligt krock-ljud när man krockar osv.
Spelet kan man spela i många år utan att tröttna på det men jag tycker inte att det är nått spel som man spelar ungefär 3-4 timmar i sträck! Men det är ett kul spel!

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 9 Grafik: 10 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10