Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











FIFA 07

PC
FIFA 07
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    29 september 2006
  • Utvecklare
    EA Sports
  • Antal ägare
    104
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.4 7.4

Speltest av Ingvullen

Inskickad av Ingvullen den 13/01 -07 14:24

Handling / story / vad man gör i spelet
Som vanligt så kan man spela vänskapsmatcher när som helst. Du väljer två klubbar som ska mötas och sedan vilket av lagen du vill styra. Du tröttnar ganska snabbt på att bara spela match efter match. Men det förbättrade karriärläget gör hållbarheten i alla fall några månader längre. Du bestämer vilken klubb du ska träna, vilka spelare som ska tas upp från akademin, vem som ska säljas och vem som ska köpas. Du kan göra det mesta som en manager och en tränare gör i ett klubblag. Jag har spelat Fifa och NHL sedan jag var 6-7 år och nu börjar jag faktist att tröttna. Grafiken har sett likadan ut i fyra år. Kolla på t.ex oblivion. Fifa har kantig och uråldrig grafik, snart går mobilspelen om. Den som köper Fifa gör ett stort misstag.

Vad jag tycker om spelet
Det var ju kul att köra i början. Alla buggar ligger såklart kvar från förra året men lite får man tåla. Spelarna springer forfarande bara i åtta olika riktingar och några snygga finter ingår inte i spelet. När jag var mindre så slog EA alla i precis allting. Nu är det bara skitspel som släpps ut från EAs lata kontor. Snart måste det ske en ändring annars går mobilspelen om, som jag nämnde tidigare.

Betyg till spelet
Grafik: 5
Idag är jag generös. Men jag undrar om alla konstnärer dog på EA år 2002. Ingenting har skett på grafiksidan på fyra år.

Spelkänsla: 7
Förutom att spelarna bara springer åt åtta håll bara så är det gansksa skön spelkännsla. Målen är verkligare än någonsin och djupledslöpningar kan man slå hur många som helst utan att inte bli facsinerad.

Hållbarhet: 3
Hehe, jag kan fortfarande spela NHL 2000 men aldrig i livet att jag sitter och spelar Fifa 07 om sex år. Men det förbättrade karriärläget höjer hållbarheten något. Det var nog allt jag hade att säga.

Totalbetyg: 5.8 Ljud: 8 Grafik: 5 Hållbarhet: 3 Spelkänsla: 7