Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











FarmVille

PC
FarmVille
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    19 juni 2009
  • Utvecklare
    Zynga
  • Antal ägare
    31
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
6.3 6.6

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 25/12 -10 17:29

Handling / story / vad man gör i spelet
För att kunna spela spelet måste man vara medlem på Facebook!

Du får din egna farm som du då ska ta hand om, skörda, ploga och odla. Det kostar såklart att köpa nya växter eller frukter, men när de växt klart så kan du skörda och då tjänar du pengar. Man får även XP för att göra olika saker, när man plogar en s.k. ruta så får man 1 XP, planterar man hallon så får man inga XP, men om man planterar jordgubbar får man också 1 XP!

XP är nog mest till för att samla, det är helt enkelt kul bara! Man kan tävla mot sina kompisar om vem som får mest XP, och om man får tillräckligt med XP så kan man gå upp i level och kunna köpa fler saker.

Vad jag tycker om spelet
Inget spel som man precis kan sitta och spela i flera timmar, men det är rätt okej om man har tråkigt. Själv tröttnade jag på det ganska fort, men om jag har jättetråkigt så kan jag logga in och spela det.

Det finns hur många saker som hels att köpa, vilket är bra. Men sen om man ska ha bränsle till sin traktor så kostar det riktiga pengar. Om man inte redan har gott om "specialpengar". Jag kan nog rekommendera spelet till de som inte har så värst bra datorer. Eller fritid.

Betyg till spelet
Miljön är väl bra, verkligen. Men själva grafiken är rätt kass, men trevlig på något sätt. 7/10

Inget spel som man direkt lever sig in i. Man ser dessutom allt ovanifrån, men det är ändå ett ganska skönt spel att spela.
7/10

De flesta ljudeffekterna är väl rätt okej, men musiken tycker jag är riktigt dålig, så den stänger jag av.
5/10

Tröttade fort på spelet, lite för lätt spel också. Man kan inte ens spela det hela tiden eftersom man måste vänta från några timmar till dagar för att kunna skörda, men det gick att spela ett tag i alla fall.
6/10

Totalbetyg: 6.3 Ljud: 5 Grafik: 7 Hållbarhet: 6 Spelkänsla: 7