Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inEuro Truck Simulator: Gold Edition

PC
Euro Truck Simulator: Gold Edition
 • Genre
  Simulator
 • Releasedatum
  24 juni 2010
 • Utvecklare
  SCS Software
 • Antal ägare
  3
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.3 8.2

Speltest av _j_o_n_a_s_

Inskickad av _j_o_n_a_s_ den 26/12 -10 22:38

Handling / story / vad man gör i spelet
Euro Truck Simulator: Gold Edition är ett simulatorspel som man kör lastbil i. Du hämtar och levererar lasten i olika stora städer i Europa. Du köper olika lastbilar som du sedan kör och du kan även skapa dina egna med vissa program.

När du är ute och kör finns det trafikregler att följa. Några utav dessa är att hålla hastighetsgränsen, inte köra mot rött ljus och såklart inte krocka med andra fordon eller med omgivningen. Ifall du bryter mot någon regel är du tvungen att betala böter. Andra saker man bör tänka på är att man behöver bensin. Man kan alltså inte köra hur långt som helst utan att tanka. Detta kostar såklart pengar och pengarna tjänar du genom att leverera varor till olika städer under spelets gång.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker väldigt mycket om spelet för tillfället. Jag har inte haft det så länge men jag kan lista ut att man tröttnar på det efter ett tag eftersom att du jämt gör samma saker. Flera bra saker med spelet är att man bland annat behöver tanka och göra andra saker som en förare verkligen måste tänka på. Jag själv tycker också att spelet är väldigt verkligt då man faktiskt inte kan utesluta allt i omgivningen.

Betyg till spelet
Grafiken: Grafiken får ett riktigt bra betyg för lastbilarna du kör är med en 3D cockpit och det tycker jag är väldigt häftigt. Man kan kolla runt i den och se många saker som det finns i vanliga lastbilar. Grafiken i omgivningen, såsom bilar, hus och andra föremål är även de helt okej.

Spelkänslan: Spelkänslan är väldigt bra tack vare att det finns en 3D cockpit som jag nämnde här ovan. Man lever sig då bättre in i spelet. De andra bilarna tutar och liknande på dig om du gör något som inte är bra i trafiken.

Ljudet: Jag tycker också att ljudet är bra eftersom att bilar kan tuta, man hör när de kör om en och man hör också ens egen motor bra och den låter riktigt verklig!

Hållbarheten: Jag tycker att spelet är väldigt roligt för stunden men det tror jag inte att jag kommer tycka i flera månader. Detta då man, som sagt, får hålla på med samma sak om och om igen då man spelar...

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 9 Grafik: 8 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 10