Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Dungeon Siege: Legends of Aranna

PC
Dungeon Siege: Legends of Aranna
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    28 november 2003
  • Utvecklare
    Mad Doc Software
  • Antal ägare
    62
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.9 6.5

Speltest av agent_005

Inskickad av agent_005 den 05/09 -05 08:07

Handling / story / vad man gör i spelet
Du börgar i en kall vinterstad där du ska söka dig till borgmästaren och få ett updrag att man ska ta kål på ett monster som har tagit sig in i en by och stulit saker och dödat många invånare. på vägen till grottan där monsret gömmer sig möter du många moster men man möter även en kille som vill följa med och slås mot onskan sen när du har klarat första updraget då får du en belöning av borgmästaren. Senare i spelet kommer du att hitta mer följeslagare som står på din sida.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är bra för att det är lite av varje du får slås mot monster och du får upleva dom underbara miljöerna t.e.x stora berg strender vattenfall. Jag tycker att alla ska prövapå magin med dungeon siege legends of arana ni som inte har gjort det måste det är mitt goda råd det enda som jag inte gillar det är musiken man blir trött på den efter några timmar av spelande.

Betyg till spelet
Grafiken är jag inte riktigt nöjd med men jag tycker att det är själva spel själen som räknas ungefär som i diablo2 grafiken är dålig men alla äventyrs spelare älskar det om ni har spelat diablo2 så kommer ni att älska dungeon siege. spelkänslan tycker jag är bra jag kan inte säga varför men det bara är så musiken tycker jag är jobbig för att det är samma melodi nästan hela tiden. hållbarigheten tycker jag är bra ja jag har ju suttit och spelat det i ungefär 5timmar

Totalbetyg: 6.5 Ljud: 4 Grafik: 5 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 9