Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Drakan: Order of the Flame

PC
Drakan: Order of the Flame
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    14 juli 1999
  • Utvecklare
    Surreal Software
  • Antal ägare
    25
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.9 8.2

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 13/12 -05 07:06

Handling / story / vad man gör i spelet
Det är kväll. Rynn är ute och går med sin bror i den lilla byn de bor i. De pratar och berättar saker för varandra. Men plötsligt står de öga mot öga med med en massa monster. Byn är inverderad av otäcka varelser, monster! Rynn blir nedslagen när hon försökt gå till attack och hennes bror blir bortförd... När hon slår upp ögonen igen är allt tyst och lugnt men hennes bror är borta.

Nu gäller det för Rynn att hitta hennes bror och det är fort! Hon ger sig ut i natten på jakt efter att hitta en grotta för där inne finns nämligen Aroc, en uråldrig drake men Rynn måste väcka honom till liv för han är av sten. När hon kommer till grottan så förenas Rynns och Arocs själar och de flyger iväg och bekämpar ondskan genom många olika världar på jakt efter Rynns bror i det långa, fatastiska äventyret!

Vad jag tycker om spelet
Spelet är helt suveränt!! Det finns liksom inget bättre spel. Det mest härliga är nog att det utspelar sig i natur och vakra landskap, snö och is och berg eller sommar, sol och gröna landskap! Att flyga på en drake är underbart i ett spel och vara på jorden, på marken och besegra monster och annat och gå in i grottor och sådant är lika bra och spännande det!

ETT SPEL I VÄRLDKLASS! JAG REKOMENTERAR DETTA!!!!

Betyg till spelet
Grafiken har jag gett en 9. Den var helt superstrålande, det enda som fattades var bara lite mer detaljerat men det är inget man tänker på, strunt samma! Spelkänslan var världsklass! Som jag nämnde tidigare så utspelade det sig bara i natur och det var bara bäst!!! Ljudet var toppen, hållbarheten var toppen, ALLT var bara bäst!

Du måste prova dethär spelet. Ett MÅSTE!!

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10