Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Doom 3

PC
Doom 3
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    13 augusti 2004
  • Utvecklare
    id Software
  • Antal ägare
    345
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 9.3

Speltest av Slipknot2

Inskickad av Slipknot2 den 02/01 -06 16:41

Handling / story / vad man gör i spelet
Det handlar om en soldat/säkerhetsvakt som blir kallad till en stad på Mars för att  en massa forskare har försvunnit med tiden. Då du är där så får du i uppdrag att hitta en forskare som har försvunnit till nedre delen av basen. Då du hittar honom så öppnas en port till helvetet och du försöker skydda forskaren men han har blivit en Zombie. Sen fortsätter spelet med att du möter helvetes monster. Resten får ni se själva när ni har spelat spelet.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är riktigt läskigt och man kan hoppa till ordenligt. Spelet är ju roligt för att det handlar ju om Satan och sånt. Ni som inte gillar skräck borde ej spela det här. Det är väldigt blodigt spel så ni borde ej spela det om ni har lätt att få mardömmar och sånt. Det finns såna som har fått mardrömmar av spelet. Så köp det ej om ni är känsliga.

Betyg till spelet
Grafiken: Varför en 9:a på grafiken? Jo grafiken var snygg men grått var det.Men det bryr man sig inte om man gillar spelet.
Spelkänslan: Riktigt bra spelkänsla och man kan ju känna i ryggraden bara man tänker på alla monster och sånt i spelet.
Ljud: En 10 på ljudet. Ljudet är det bättre man har hört på länge. Riktigt bra ljud och man kommer nog älska hur alla demoner och djävulska monster låter.
Hållbarhet: Det är hållbarheten jag vart besviken på. Spelet är bra men det vore bra om man kunde se vart man gick men ficklampa och två mods finns ju. Annars är spelet bra.

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 10