Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inDiablo II: Lord of Destruction

PC
Diablo II: Lord of Destruction
 • Genre
  Rollspel
 • Releasedatum
  29 juni 2001
 • Utvecklare
  Blizzard North
 • Antal ägare
  1022
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 8.3

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 20/10 -08 08:17

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet handlar om att man ska ta ihjäl en demon, Diablo. Detta är ett rpg-spel med 2'nd person view, man ser ovanför sin karaktär, och man styr i princip bara med musen. Det som är nytt här i påbyggnaden är att det finns en till act (värld), runes och runewords (med detta rune-stenar kan man göra magiska vapen och rustningar som är bättre än andra bara om de läggs in i en viss ordning, så kallade runewords), två nya unika karaktärer som inte funnits innan och class-items (saker som bara en viss klass kan använda)

De två nya klasserna är Assassin och Druid. Assassin använder sig av klor och fällor, den kan både fungera som close combat eller distant fighter. Druiden kan lära sig shapeshifting, byta skepnad till antingen varulv eller varbjörn, summona djur och att använda sig av elementära magier.

Vad jag tycker om spelet
Det här spelet är ett spel av världsklass. Alla unika karaktärer man kan använda sig av och de långa timmarna man kan sitta uppe på natten och uttala för sig själv "bara lite till" ända till 7 på morgonen innan man sliter sig från datorn dödstrött.
Min favorit i spelet är Sorceress, en magiker som använder sig av antingen eld, is eller blixt magier, eller lite av varje, men då kommer den vara alldeles för svag senare mot starka monster. Men jag har även testat alla andra klasser.

Betyg till spelet
Grafiken är lite gammal nu jämfört med de nya spelen, men det är ändå inget fel på den, därför ger jag detta spel en 7'a i grafik med tanke på när spelet kom ut.

Ljudet blir varken för tjatigt eller tråkigt, alla sju karaktärer har egna röster och det är inget problem med det, så den får en 8'a på ljudet.

Spelkänslan är fantastisk, det går inte att beskriva det själv, man måste ha spelat det för att veta hur bra det är, jag ger den full pott i spelkänslan.

Det här spelet är av världsklass och det lever fortfarande efter snart 8 år. Men jag tycker att efter man har kört det ända sedan man var sju år gammal tycker jag att det fattas vissa delar, vet inte riktigt vad men Diablo II får ändå 9 poäng i hållbarhet!

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 8 Grafik: 7 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10