Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inDiablo II: Lord of Destruction

PC
Diablo II: Lord of Destruction
 • Genre
  Rollspel
 • Releasedatum
  29 juni 2001
 • Utvecklare
  Blizzard North
 • Antal ägare
  1022
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 8.3

Speltest av kimmen_scott

Inskickad av kimmen_scott den 13/04 -07 18:16

Handling / story / vad man gör i spelet
Du är tillbaka där din förra resa slutade. Alla trodde Diablo var död men nu har han rest sig ur graven mer ursinnig en någonsinn förut. Men nu är dom alla tre bröderna Mephisto (Lord of death) Diablo (lord of choas)
Baal (Lord of destruction) Tal-Rasha har nu väckt hans tredje son. Och nu är det krig i staden Harrogath. Baal och hans arme ska anfalla den sista byn med barbarer. Du ska försvara städer hjälpa folk med updrag och ta död på dom tre bröderna. Du har ett updrag ta dig till Harrogath och döda baal innan det är försent.

Vad jag tycker om spelet
Ett rigtigt bra spel synd att WoW har tagit grejer från detta spel som skills kallas talants mm mm. Spelet gjordes 2001 men är något av dom bästa spel jag någonsin har sett det gjordes ju för 6 år sedan. Borde testat av äldre som yngre jag är inte femton men spelet är inte särskilt blodigt. Krigsspel e 100 gånger värre minst.

Betyg till spelet
Grafiken är rigtigt bra för att vara gjort så tidigt slår många spel jag spelat gjenom tiderna. Du kan inte förstå om du inte har spelat detta spel spelkänslan är 100% världsklass finns ingen bättre du tror inte att du är han eller hon du bara är den du spelar som. Ljudet är väl okej ganska bra dom borde kämpat mer med det blizzard. Hållbarheten håller länge jag har spelat det i fyra år snart och har inte tröttnat ennu.

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 7 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10