Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Day of Defeat: Source

PC
Day of Defeat: Source
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    10 februari 2006
  • Utvecklare
    Valve Software
  • Antal ägare
    102
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.7 8.9

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 31/01 -07 20:54

Handling / story / vad man gör i spelet
Det är ett online-krigsspel som är baserat på andra världskriget. Man kan inte spela nåt annat än på nätet mot andra spelare. Du kan välja på tyskar och amerikaner. Amerikanerna är min favorit. I olika banor är det bara att döda allt man ser, ta över flaggor eller spränga nåt. Grafiken är superb och bakgrundsljudet är super och det är ett mycket bra spel. Jag rekommenderar att ni köper det. Man behöver internet och Steam.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att det här spelet är bra för att man känner spänning då man smyger omkring och kan plötsligt bli skjuten av en krypskytt i huvudet. Det är inte som Counter Strike med rundor, utan man ploppar upp igen efter en stund. Man kan välja på olika klasser. Man börjar bli lite intresserad av andra världskriget då man spelar det.

Betyg till spelet
Jag gillar det här spelet för det ser så verkligt ut med blodet och systemet att man kan hamna hur som helst då man dör och grafiken är perfekt. Det finns inga många dåliga sidor, förutom om man dör mycket och så kan man faktiskt bli otroligt arg!

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10