Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inCommand & Conquer: Tiberian Sun

PC
Command & Conquer: Tiberian Sun
 • Genre
  Strategi
 • Releasedatum
  24 augusti 1999
 • Utvecklare
  Westwood Studios
 • Antal ägare
  363
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 7.2

Speltest av limpan981

Inskickad av limpan981 den 28/02 -07 14:48

Handling / story / vad man gör i spelet
Det här spelet handlar om ett krig mellan en terroristorganisation som kallar sig själva för "The brotherhood of NOD" och en världsorganisation som kallas "Global Defence Initiative" (GDI). Det hela började med att en meteroit som innehöll en utomjordisk materia kolliderade med jorden. Materian fick namnet tiberium. NOD's ledare Kane tror att tiberiumet är bra för oss och lurar folket att gå emot GDI som tror att tiberiumet kommer att förinta hela den mänskliga rasen. En tid senare kom det in rapporter om "viscroids" och "tiberium creatures" som de kallas in över hela världen. detta var en ny ras av tiberium muterade djur. senare kom rapporter om att ett flertal människor hade fått gröna tiberium kristaller överallt på kroppen. De som hade fått det kastades ut ur samhället och de blev senare kallade "De bortglömda". "De bortglömda ignorerades totalt av NOD och GDI som hade fullt upp med varandra.
NOD's ledare Kane börjar göra experiment med människor och resultaten är Cyborgs. Hälften människa, hälften robot. Samtidigt så börjar GDI frukta att om de inte vinner kriget så är mänskligheten dömd... Spela dig igenom 18 knepiga uppdrag som antingen GDI och rädda planeten eller som NOD och härska över en tiberiumstyrd värld-

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är jättebra gjort eftersom det är bra handling/story i spelet. Grafiken är grymt bra och ljudet likaså. men det bästa med spelet är att det utspelar sig i framtiden så du har en massa coola high tech prylar att välja mellan. Det som också är bra med spelet är att det går att spela över internet.

Betyg till spelet
Grafiken är en utav de bästa av command and conquer serien och ljudet är världsklass eftersom man verkligen kan höra vad det är för nått som man oftast inte kan i andra spel.
Spelkänslan är strålande eftersom du verkligen lever dig in i spelet. Hållbarheten är bra för du tröttnar aldrig på det. kanske om du sitter 4 timmar i streck kanske det blir tråkigt men du kommer garanterat vilja spela igen det senare.

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 9 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10