Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Command & Conquer: Tiberian Sun

PC
Command & Conquer: Tiberian Sun
  • Genre
    Strategi
  • Releasedatum
    24 augusti 1999
  • Utvecklare
    Westwood Studios
  • Antal ägare
    360
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 7.2

Speltest av Slipknot2

Inskickad av Slipknot2 den 13/12 -05 20:24

Handling / story / vad man gör i spelet
Handlingen i spelet är väldigt enkel. Det börjar med att en GDI bas bli attackerad av NOD. Men om man börjar som NOD så blir man attackerad av Hassan, en egyptisk militärstyrka. Så det börjar med lätta uppdrag så att man kan komma in i spelet. Sen fortsätter det med förstörelseuppdrag, fritagningar av andra m.m. Om ni inte visste det så utspelar sig det här efter TiberianDawn och C&C:Renegade för här är det andra Tiberium kriget som det utspelar sig under.Och det bjuds på hyfsat många uppdrag genom spelet. Och snacka om inte lite pansarvagnar, soldater man har m.m. Så spelet bjuder på en hel del saker. Så ni ska testa det här,ni blir inte besvikna det lovar jag.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är bra, det finns dock små fel här och där men dom märker man inte direkt. Handlingen är helt godkänd men vaför ska det utspela sig år 2032? Det är overkligt tycker jag. Men det får man nöja sig med. Spelet är väldigt ojämnt för GDI har ju över 10uppdrag medans NOD bara har runt 9-11 uppdrag. Så spelet dock väldigt kort,men onlinedelen räddar allt som har mer möjligheter än datorstyrda fiender.

Betyg till spelet
Grafiken är kass med tanke på buggar och alla småfel som finns här och där så det får en 5:a.Spelkänslan är ok,dock så klagar man lite på handlingen och dom små möjligheterna som finns. Dock så räddar AI styrda multiplayer allt om man inte har Internet anslutning. En 7:a på spelkänslan. Ljudet är usel. Dock så räddar musiken vissa delar av spelet. En 4:a på ljudet.Hållbarheten är på gränsen till en 7:a,men onlinedelen av spelet bjuder på en massa sköna saker så det blir en 8:a på hållbarheten. Jag rekomenderar C&C:TiberianSun till alla, risken är dock att du kan bli besviken.

Totalbetyg: 5.3 Ljud: 4 Grafik: 5 Hållbarhet: 5 Spelkänsla: 7