Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inColin McRae Rally 04

PC
Colin McRae Rally 04
 • Genre
  Racing
 • Releasedatum
  2 april 2004
 • Utvecklare
  Codemasters
 • Antal ägare
  118
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.1 8.5

Speltest av Mak_Elite

Inskickad av Mak_Elite den 09/12 -10 19:34

Handling / story / vad man gör i spelet
Handling bakom rallyspel är oftast svårt att få fram! Det är det vanliga; kör kör kör! Däremot finns det så mycket mer man kan göra i Colin McRae Rally 04 än att bara välja bil och köra. Du kan ändra inställningar på din bil i följande: fjädring, däck, växellådans utväxling m.m.

Du börjar spelet med 4 st 4WD (Fyrhjulsdrift, WRC klassen) bilar och 4st 2WD (Framhjulsdrivna, vet inte vad klassen heter) och därefter får du köra turneringar för att vinna dig Grupp B-bilar och även bonusbilar. Det finns en mängd banor i spelet och du kör ca 6-8 race per land! Du tävlar i t.ex. Grekland, Sverige, Spaninen, Finland, USA, England m.m.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är riktigt underhållande och håller i längden om man gillar rallyspel. Det finns även skador med i spelet och desto svårare blir det ju mer turneringar man kör då man blir tvingad till att köra med innervinkel (förarsätet) och extrema skador.

Spelets skador är realistiska eftersom bilen kan koka och lägga av, inte bara hjulen kan lossna utan även däcket. Under turneringarnas gång får du även göra tester och låsa upp uppgraderingar till din bil som du får nytta av inför kommande tävlingar.

Betyg till spelet
Grafiken är enastående för att vara ett spel ifrån 2004, skulle säga att kvalitén på högsta inställningen är som ett spel ifrån 2008.

Ljudet är bra. Motorljudet ändrar sig om avgasröret skadas och om däcken går av så du kör på fälgen.

Känslan är riktigt bra då bilen inte beter sig som på ett arcade-spel utan kan även få sladd okontrollerat.

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 8 Grafik: 10 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 8