Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











City of Villains

PC
City of Villains
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    28 oktober 2005
  • Utvecklare
    Cryptic Studios, NCsoft, Level Up! Games
  • Antal ägare
    12
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.5 8.5

Speltest av Predator

Inskickad av Predator den 13/01 -07 14:24

Handling / story / vad man gör i spelet
Man börjar spelet som en superskurk på kåken, men en ond orginisation har anfallit fängelset för att rädda superskurkarna där, som dom anser vara värdiga att jobba för dem. Den onda orginisationen är kallad Arachnos som är skapad av den ultimata superskurken, Lord Recluse, hans tjänare (Arachnos' män) kallas Wolf-Spiders.
Du måste först klara ett par enkla uppgifter innan du tas från fängelset, sedan är du fri att skaffa dig uppdrag, slåss och sedan gå upp i level så att du kan skaffa fler krafter och förmågor.
Det finns flera olika sorters superskurkar du kan välja mellan, t.ex. Brute (tåliga och har förödande styrka), Stalker (kan göra sig osynliga och döda fiender med ett enda hugg) och Mastermind (kan kalla på tjänare, såsom zombies, robottar eller ligister).
När du valt sort ska du välja klass, dessa ger dig olika krafter att välja mellan, men fortfarande samma sort, beroende på sorten. När du gjort detta ska du välja hur din superskurk ska se ut, det finns hundratals olika saker och utseenden att välja mellan. När du är klar får du välja om du vill börja i kåken, som jag skrev om tidigare, eller om du vill skippa den och komma direkt till Recluse basen (kåken är Training). Senare i spelet finns det speciella krafter och utseenden att skaffa, t.ex. kraften att flyga, skaffa en mantel, en längre titel till din superskurk, och flammande ögon.
Du är nu fri att sträva efter allt detta, genom roligt våld och ondska.

Vad jag tycker om spelet
Helt klart ett av dom absolut bästa spelen jag nånsin spelat, man kan sitta hur länge som helst med att bara göra utseenden för olika superskurkar, även om man inte ens skapar superskurken, och ännu roligare är det att faktiskt spela spelet. Eftersom det finns så många coola saker i CoV så har man alltid något att sträva efter, man känner att man måste kämpa, så att man inte tröttnar för att det inte finns nåt att göra.
City of Villains är ett online-rollspel (MMORPG), du måste alltså ha internet för att kunna spela det. Du måste inte bara köpa spelet, du måste även betala varje månad, men det är inte så värst dyrt, det är HELT KLART värt det!

Betyg till spelet
GRAFIK
Inte lika bra grafik som Doom 3 eller The Elder Scrolls IV: Oblivion, men det är ändå väldigt bra grafik, som gör att man lätt lever sig in i spelet. Kan vara lite smått lagg ibland, men så är ju online-spel, men det är inte så farligt.

SPELKÄNSLA
Kanske inte den allra bästa spelkänslan; Om man t.ex. slår en fiende, och fienden hunnit springa iväg innan man slagit så kan man träffa ändå eftersom man redan påbörjat anfallet, den avbryts bara om man trycker på att gå. Man kan skada sig av fall lite väl lätt, ett 3 meters fall räcker, det är ju visserligen bara typ 0,4 procent av HP:n man förlorar, men endå. Man missar något överdrivet lätt också, man kan missa även om man står med ett raketgevär på två meters avstånd.

LJUD
Ljudet är väldigt bra, var sak har sitt ljud, oavsett om det är när man springer, använder en kraft, eller bara ljuden omkring sig.

HÅLLBARHET
Det här spelet kan man sitta och spela praktiskt taget hur länge som helst, man kan chatta med folk, skapa eller gå med en Super Group (som en clan man skapar i spelet), göra uppdrag i Team (lag), och sträva efter alla dom där sakerna jag skrev om tidigare, man kan även käna medaljer för att göra vissa saker, så det här spelet blir aldrig tråkigt.

SLUTSATS
Köp spelet säger jag bara! =D

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 9 Grafik: 9 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 7