Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Call of Duty 2

PC
Call of Duty 2
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    25 oktober 2005
  • Utvecklare
    Infinity Ward
  • Antal ägare
    326
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 8.9

Speltest av Flaming_Ice

Inskickad av Flaming_Ice den 05/06 -06 12:52

Handling / story / vad man gör i spelet
Detta spel handlar om andra världs kriget (WWII). Det finns två olika spel-läge, Single-Player och Multiplayer. I Single-Player läget så ska man spela över andra världs kriget, från Ryssland till Frankrike och till Tunisien o.s.v. Fienden är ju Tyskarna, som i den tiden var Nazis.
I Ryssland så är man ju såklart Ryssarna, i Frankrike så är man Amerikanarna och lite Britiska och i Egyptien och Tunisien så är man de Britiska. Det finns fyra olika nivåer man kan välja på när man spelar Single-Player: Easy, Regular, Hardened och Veteran. Veterand är den svåraste, men jag tycker den är väldigt lätt nu.
I Multiplayer läget så kan man spela över interneten mot andra spelare runt världen, eller så kan du spela med nån annan som har samma nätvärk med dig, så kan ni typ spela tillsammans bara ni två. Spela över interneten är roligast efter man har klarat ut Single-Player läget.
Det finns också klaner man kan gå med i när man spelar Multiplayer, men det får ni prata med deras klanmedlemmar.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att denna spel är väldigt roligt, jag gillar First-Person Shooting spel, så den här är en av mina favorit PC spel. Jag gillar mest att spela Multiplayer, där jag kan möta massa olika spelare, och ibland så kan man ju möta några andra Svenskar.
Single-Player är kul när man spelar det för första gången, men sen är man har klarat det så blir det tråkigt, då kanske man vänder sig mot proffsarna runt världen.

Betyg till spelet
Allting i denna spel är väldigt bra förutom hållbarheten i Single-Player läget, själv så tycker jag att alla First-Person Shooting spel håller inte så länge, eftersom man klarar ut den så fort.
Men om man spelar Multiplayer så kan man spela i evighet utan att tröttna.

- Grafik
Grafiken är väldigt bra, allting ser ut som riktigt. (Beror på hur högt du sätter saker på i grafik sättningen)

- Spelkänsla
Det är väldigt bra, ljudet drar in dig som i ett riktigt krig, det är kul, men om det var ett riktigt krig så skulle det inte vara så kul.

- Ljud
Ljuden är väldigt bra, bakgrunds ljuden så kan man typ alltid hör skjutningar nån annanstans. Ljuden är i alla fall mycket bra.

- Hållbarhet
Single-Player's hållbarhet är inte så bra. Men Multiplayer's hållbarhet är superb.

Ett väldigt bra online spel ska jag säga!

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10