Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Call of Duty 2

PC
Call of Duty 2
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    25 oktober 2005
  • Utvecklare
    Infinity Ward
  • Antal ägare
    326
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 8.9

Speltest av scct

Inskickad av scct den 15/02 -06 21:13

Handling / story / vad man gör i spelet
Handlingen är rätt enkel: Andra världskriget ifrån 3 olika perspektiv, Ryssland, England och USA, Ryssland är lite som en träning, men kan ge ovana spelare lite att bita i, medan england och USA är rent "blodigt allvar"
Spelet tar dej till alla historiska platser: De snötäckta ruinerna i Ryssland, de stekheta öknarna i Nordafrika och givetvis Frankrikes vackra landskap.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är det bästa som hänt mej inom spelvärlden på länge, visst, det kan bli enformigt när man spelat det ett tag. Men när det händer då kör man helt enkelt multiplay och visar vad man går för. Spelet kombinerar vacker grafik med underbart ljud, men det krävs en redigt bra dator för att uppleva allt ögongodis, men det funkar väldigt bra med lite lägre grafikinställningar på de mindre bra datorerna

Betyg till spelet
Grafik: Underbar grafik som även funkar på de lite lägre presterande burkarna

Spelkänsla: Fantastisk spelkänsla, man känner sej verkligen som en liten del av ett stort krig

Ljud: Ljud i spel kan knappas bli bättra, med skadade soldater som ropar på hjälp, kulor som viner och granater som exploderar

Hållbarhet: Här kommer minuset, på easy spelade jag ut det på ca 6 timmar, det är först på de lite svårare graderna som det blir en utmaning, sen finns det ju alltid multiplay ;)

Totalbetyg: 9 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 10