Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Call of Duty 2

PC
Call of Duty 2
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    25 oktober 2005
  • Utvecklare
    Infinity Ward
  • Antal ägare
    326
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 8.9

Speltest av paronmannen

Inskickad av paronmannen den 21/01 -06 00:22

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet utspelas år 1941 till 1945 under andra världskriget och du får spela som 4 olika karaktärer. Du börjar som ryssen Vasali I. Koslov i en campaign som mest känns som träning. När du har klarat några banor låser du upp Engelsmännens campaign och sen amerikanernas. Det finns dessutom en liten "bonuscampaign" som räknas till spelet och den enda skillnaden är att man kör tank hela tiden.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är ett av dom bästa FPS:en till dator just nu och är ett mer team-baserat spel än t.ex. F.E.A.R. Om du vill överleva måste du hålla dig till gruppen (man vinner inte ett krig själv) och oftast ta fienden från avstånd. Online-läget är inte själva poängen med spelet men spöar ändå konkurrenterna t.ex. CS och BF2 på vissa punkter.

Betyg till spelet
Grafik: Spelet är väldigt bra gjort men man ska helst ha en bra dator för att uppleva det till fullo. Rökeffekterna är särkilt snygga.
Spelkänsla: Det bästa med spelet. Från början till slut så känns det (iallafall för mig) som att jag är inne i spelet. Som att jag är med i kriget. Den känslan är vad ja vill ha av ett FPS.
Ljud: Kulorna viner och granater exploderar nästan non-stop. Rörigt men riktigt härligt.
Hållbarhet: Spelet klara ja på c:a 10 timmar men då spelade jag på easy just av den anledningen för att kunna uppleva den igen på nån av dom andra 3 svårighetsgraderna. Spelets online-läge kan räcka betydligt mycket längre, kanske till och med tills Call of duty 3 kommer och då behöver vi väl inte tvåan längre.

//Jocke Berg
Paronmannen

Totalbetyg: 9 Ljud: 9 Grafik: 9 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 10