Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Call of Duty

PC
Call of Duty
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    7 november 2003
  • Utvecklare
    Infinity Ward
  • Antal ägare
    559
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 9.3

Speltest av klister

Inskickad av klister den 25/08 -05 10:33

Handling / story / vad man gör i spelet
Du kan uppleva stridernas hettaste dagar i andra världskriget, I Normandy, Stalingrad och många fler allt för att komma mot ditt mål... Berlin. Skärp alla dina sinnen, Ladda om ditt vapen, Och bered dig på en strid alldrig tidigare skådats. Kämpa mot dom tyska nazisterna i 24 uppdrag då du kommer få respekt för männen som kämpade... tillsammans i ett krig utom gränser.

Vad jag tycker om spelet
Känslan av att kämpa sig igenom tyskarnas välde med en tompson är riktigt nice, Men ändå känner man en väldig oro över att nazisterna har makten. Man vet inte riktigt om man bara ska gå rakt på eller ta sin tid och söka efter fienden. Jag diggar när ens Allierade polare ropar ut komandon samtidigt som ett fler tal skott viner förbi och kanon eld utbryter :) .Stalingrads brännandestrider på stora miljöer är helt underbara. Helt klart att man måste köpa Call of Duty!

Betyg till spelet
Grafiken är helt klart strålande i nästan alla håll och kanter.
Spelkänslan är helt underbar och man inlever värkligen sig som att man befinner sig i andra världs krigets dramatiska spektakulära krigsfält. Ljudet från en avfyrande BAR och en detonerad granat är riktigt fin fint. Rösterna är värklighetstrogna och musiken i bakrunden är... ja...den lyssna jag inte på :P Ja! Det här spelet har en väldig hållbarhet. Jag har varvat spelet 3 gånger och det var lika kul.

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 9 Grafik: 8 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 9