Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Bus Simulator

PC
Bus Simulator
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    7 maj 2010
  • Utvecklare
    Astragon
  • Antal ägare
    2
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 7

Speltest av Icebook

Inskickad av Icebook den 28/03 -11 17:32

Handling / story / vad man gör i spelet
Sätt dig bakom ratten, starta motorn, sätt på lamporna. Det är du som kör! Du bestämmer vart bussen ska åka! Åk till förorterna, eller varför inte åka till stadens centrum?
I detta spel tar du över rollen som busschaufför. Välj vilken linje/rutt du vill köra och välj vilken buss du vill ha och kör iväg!

När du kommer fram till en hållplats så måste du öppna dörrarna och stänga dom. Vill någon kund köpa biljetter så måste du ge dom biljetterna. Kör du mot rött, krockar eller kör för fort så får du böter! När du har kört klart en linje/rutt får du välja om du vill spela Free Play, köra den andra linjen/rutten tillbaka eller avsluta och gå till garaget. I garaget kan du köpa nya bussar, sätta reklam på bussarna, byta färg på bussarna och massa mer!

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelat är okej. Det är kul att husen har många olika färger, inte bara grått. Det är även kul att du kan sätta på reklam på bussarna. Spelet är svårt att förstå efter som det endast finns på tyska. Vill man förstå något borde man ladda ner en engelsk patch som gör att allt är på engelska. Det är bra att man kan köra från förarhytten, även fast det kan vara lite jobbigt ibland. Det är kul att det finns ledbussar. Totalt finns det 12 bussar. Om man laddar ner patchen får man 2 nya bussar!

Betyg till spelet
Grafiken är bra, men man kanske kunde ha satsat lite mer på den. (7/10)

Spelkänslan är bra också. Även detta hade man kunnat satsa lite mer på. (7/10)

Ljudet är också bra. Men vissa saker låter fel, vilket som kan vara lite störande i vissa fall. (7/10)

Hållbarheten är bra. Man tröttnar lite efter ett tag. Det blev bättre när dom gjorde en patch så att det kom 2 nya bussar, där ger jag hållbarheten en 7:a. Hade jag gjort detta speltest innan patchen hade kommit ut, hade jag gett det en svag 6:a! (7/10)

Totalbetyg: 7 Ljud: 7 Grafik: 7 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 7