Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inBrothers in Arms: Hell's Highway

PC
Brothers in Arms: Hell's Highway
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  7 oktober 2008
 • Utvecklare
  Gearbox Software
 • Antal ägare
  11
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.3 10

Speltest av molle_man972

Inskickad av molle_man972 den 27/01 -09 15:49

Handling / story / vad man gör i spelet
Skapare: Gearbox Software
Genre: Action
Release: 2008.10.07

Du spelar som Sgt. Matt Baker och är medlem i 101St Airborne Division. Du är med i de allra blodigaste och farligaste slagen som Operation Market Garden, D-Day och andra slag. Du leder dina soldater genom länder som Holland och Tyskland. Du har dina bröders liv i dina händer, det kallas Brother In Arms.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är ett av dem bästa spelen jag spelat. Ett riktigt roligt spel men det har ändå lite blodiga scener. Detta spelet är absolut inte något för dem som mår illa av kroppsdelar som flyger och blod som rinner. Ljudet är något av min favorit i spelet. Man hör verkligen hur tyskarna pratar om vad de ska göra och vapenljudet är också riktigt snyggt. Hela spelet är perfekt enligt mig. I spelet går det aldrig att springa fram och skjuta, du måste nästan sätta dig bakom ett skydd och skjuta fienderna därifrån.

Spelet är värt ungefär 200-350 kr i en butik. Jag rekommenderar verkligen detta spel till alla som gillar Andra Världskriget spel med spänning i.

Betyg till spelet
¤ Grafik
Grafiken är underbar. Det är riktigt snyggt gjort. Den är bättre än grafiken i de andra spelen jag spelat. Det får en 10'a.

¤ Spelkänslan
Spelkänslan är också något suveränt. De har verkligen fått till allt i spelet. Det känns verkligen som man smyger omkring i slottet när man letar efter Frank. Spelkänslan får en 10'a.

¤ Ljudet
Ljudet var självklart i toppenskick. Ljudet är nästan som alla andra spel fast lite annorlunda. Vapnet BAR låter mer verkligt än i de andra spelen. BAR:en låter som en kanon som hörs långt ifrån som det ska i spelet. I andra spel jag har spelat så har BAR:en låtit mer som Sgt. 44 och det är inte något bra. Ett stort framsteg till detta och ljudet får en glasklar 10'a.

¤ Hållbarheten
Hållbarheten var också bra. Ett tillräckligt långt spel med tillräckligt långa banor. Hållbarheten får såklart också 10.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10