Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Boiling Point: Road to Hell

PC
Boiling Point: Road to Hell
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    20 maj 2005
  • Utvecklare
    Deep Shadows
  • Antal ägare
    43
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 6

Speltest av Lukas_dif

Inskickad av Lukas_dif den 05/09 -05 08:07

Handling / story / vad man gör i spelet
Ditt namn är Saul Myers och är en ex. soldat i Amerikanska Armen, nu bosatt i Paris. En helt vanlig dag får du ett telefonsamtal från huvudstaden Puerto Sombra i Realia ( ett påhittat land i sydamerika ), du får i det samtalet reda på att din dotter Lisa som var där som reporter har rövats bort.

Din uppgift blir nu att åka dit och hitta din dotter. I spelet så ska du hitta ( som jag redan sagt ) din dotter men för att göra det behöver du upplysningar, och dom kostar pengar som du får gemnom att göra uppdrag åt: CIA, landets styrelse, Maffian, Rebellerna eller Banditerna.

I spelet kan du bli full om du dricker för mycket och i värsta fall tvingas gå på avgiftning hos doktorn. Se upp för ormar i jungeln och pirajor i vattnet, eller för den delen getingarna i luften. När du åker bil så rekomenderas det att ha lyserna på, när du senare nån gång måste gå ur bilen så glöm inte att stänga av motorn för annars så står den där och drar onödig bensin. I bilen kan du styra antingen med musen eller med tangenterna, jag själv rekomenderar musen.

När du får ett uppdrag där du t.ex. ska flyga eller åka båt så måste du gå en kurs hos en gubbe längst upp till höger på kartan.

Vad jag tycker om spelet
Första intrycket var riktigt dåligt för att det hackade nästan hela tiden men efter att ha ändrat prestandan försvan hacken nästan helt och det kändes faktist riktigt kul att spela, striderna blev bättre och det blev roligare att åka bil. Det kändes skönt att skjuta och det bästa av allt, man har 45 kvadratmil att röra sig på, och landet får du utforska själv. Ett mycket bra spel, rekomenderas för dom med tålamod.

Betyg till spelet
Grafiken och spelkänslan måste va den bästa jag nånsin varit med om! När man skjuter så känner man verkligen kraften i sitt vapen. Ljudet var bra men det som sänkte det regält var att om man pratade med en del karaktärer så kom det inget ljud vilket upprörde mej regält! Hållbarheten på spelet va bra, man gillar att köra det och man verkligen längtar efter att få köra det vissa gånger då man gör något annat. Ett mycket bra spel!

Totalbetyg: 7.5 Ljud: 4 Grafik: 9 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 10