Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Big Rigs: Over the Road Racing

PC
Big Rigs: Over the Road Racing

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
2.5 1

Speltest av Lycanthrope

Inskickad av Lycanthrope den 06/07 -07 11:11

Handling / story / vad man gör i spelet
Finns inte särskilst mycket handling att tala om. Man är jagad av polisen pga av knarksmuggling men jag har inte sett några poliser. Spelet är helt och hållet ofärdigt. Det saknas fullt collisionmap. Det betyder att du inte kan krocka med någonting alls och att broarna inte heller existerar, man kör bara genom dom. Det saknas A.I. Det innebär att din enda motståndare tomgångskör. Du kan inte krocka med honom heller. En bana fungerar inte ens då spelet tenderar att krascha om man väljer den. Och det finns ingen fysik att tala om. Om man backar kan man gå från 0 till warp 8 på två sekunder. Även om du backar emot ett berg. Ja, du kan backa upp för ett berg i ljusets hastighet tills du ramlar av banan. Sen kan du åka tillbaka om du är tillräckligt maschoschistiskt lagd.

Vad jag tycker om spelet
Ett avskräde till spel som inte borde få kalla sig för spel. Värre än Superman 64 och E.T tillsamans! Det här spelet är så fördömt trasigt att utvecklarna aldrig kan ha testat det! Vad är det för poäng med att utannonsera stora race mellan massa A.I motståndare när det bara finns en motståndare och ingen A.I?

Betyg till spelet
Grafik (1): Pixelerat, låga polygoner, väldigt få texturer, och almänt fyrkantigt. Inget mer att säga.

Spelkänskla (1): Du vill inte spela det här spelet ofta. I själva verket så kan det hända att du blir direkt deprimerad av att spela det här skräpspelet.

Ljud (1): Förutom en 20 sekunder lång irriterande så finns det inget ljud att recensera.

Hållbarhet (1): Ingen alls. Köp ett bättre racingspel. Det finns hundratals på marknaden. Bara att välja och vraka.

Totalbetyg: 1 Ljud: 1 Grafik: 1 Hållbarhet: 1 Spelkänsla: 1