Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Battlefield 1942: Secret Weapons of WWII

PC
Battlefield 1942: Secret Weapons of WWII
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    5 september 2003
  • Utvecklare
    Digital Illusions
  • Antal ägare
    388
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 8.1

Speltest av her0_93

Inskickad av her0_93 den 05/07 -05 12:00

Handling / story / vad man gör i spelet
8.00, 6:e Juni, 1945, Omaha Beach, Normandie, Frankrike

Du och dina kompisar trängs i båten. Det är trångt med utrymme fast vi är så många båtar. Vi ska slå ut tyskarna i Normandie i Frankrike. Det är kallt, jag huttrar medan jag håller min Thompson tätt intill mig. Generalen verkar tyst. Han sitter och styr och ser väldigt orolig ut. General McGraw heter han. Åh, nej! Axelmakterna har upptäckt oss. De skjuter mot våra båtar och kula landar i vattnet brevid. Clive Young, som står brevid mig ser väldigt rädd ut. Han är sjukvårdare, men inte som jag. Själv är löjtnant och kallas för Billy Kennedy.
Båtarna går iland och vi rusar upp för stranden. Många stupar i anfallet. Vi visste från början att frontalangrepp var en dum idé. Men efter ett tag hade alla tyskar stupat och vi triumferade över tyskarna i Omaha Beach!

P.S. Denna berättelses namn har jag tagit från spelet och andra spel, men inte McGraw för det har jag kommit på själv.

Spelet går ut på att du ska leda en trupp soldater genom olika slag som, Stalingrad, Omaha Beach, Battle of the Bulge och så vidare. Du kan välja om du ska vara axelmakterna eller de allierade. Axelmakterna var Tyskland, Japan och Italien medan De allierade var USA, England, Frankrike och Ryssland. Men tyvärr är inte lagkänslan så bra eftersom medspelarna är själviska.

Vad jag tycker om spelet
Jag gillar spelet. Där är ett roligt spel och man levs verkligen in i det. Dock är det för lite banor och lagkänslan är inte så där bra. Men att leda en trupp över kända slag tar priset. Miljöerna är väldigt bra också. Titeln stämmer också. Det finns faktiskt Secret Weapons, som Jetmotor och specialbyggda plan för just dig!

Betyg till spelet
Här kommer betygen som avgör om du ska köpa spelet eller inte. Det kanske det jag skrivit över gör men nog snackat. Här kommer det.

Grafik - 9
Grafiken var okej men miljöerna kunde vara lite trista ibland men så var det väl då. Det var ju 40-talet. ;)

Spelkänsla - 7
Grymt! Men tyvärr (jag har skrivit det förr och jag skriver det igen) är medhjälparna bara själviska och de hjälper en inte över huvud taget. Ja, tyvärr. Lagkänslan förlorade vi i kriget, en stor förlust för oss alla... ;)

Ljud - 10
Perfekt, alltså! Om du någon gång är elak och skjuter på dina medspelare så ropar dem och dör. Coolt va? Nä, det är det inte. Men det är bra!

Hållbarhet - 7
Man tröttnar efter ett tag. Men sen blir man sugen igen och sen tröttnar man och så spelar man igen och så vidare.

Totalt
Detta spel kommer du att gilla, det är jag säker på! :)

Totalbetyg: 8.3 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 7