Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inBackpacker 3

PC
Backpacker 3
 • Genre
  Äventyr
 • Releasedatum
  2004-10-29
 • Utvecklare
  Pan Vision
 • Antal ägare
  609
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.1 7.5

Speltest av rolle_boy10

Inskickad av rolle_boy10 den 11/06 -05 16:30

Handling / story / vad man gör i spelet
I det här spelet så ska du åka runt till olika städer och besvara frågor. Beroende var du är så kommer frågorna bli annorlunda. Tex. om du är i Brasilien så kommer frågorna att var lite vad dom gör åt det hållet och om det är falskt eller sant. Det finns allternativ på dom flesta frågorna så det är inte omöjligt.Man kan också välja att vara junior och vuxen. Tar du vuxen så blir frågorna lite svårare. Tar du junior så blir dom lättare. Du kan också söka jobb klarar du jobbet så får du pengar att flyga för. Sen kan du också få bonus frågor i fall du har jobba bra.

Vad jag tycker om spelet
Jag tyker spelet var bra och kul. Man trötnade efter ett år men så blir det ju med dom flesta spel det kommer ju alltid nåt nytt men medans man tyckte det var kul så var det världens bästa spel man lär sig mycke också. jag kunnde knappt slitta mig från datorn först. det här är ett toppen spel. Särskilt för dom som gillar att forska och besvara frågor som sakt man lär sig jättemycket. det är ett toppen spel.

Betyg till spelet
Jag gav grafiken en 8 för att den var inte sämst och inte bäst den var där i mellan jag gillar den den är helt ok. Inget du behöver bekymra dig över. spelkänslan är bra man kan verkligen luta sig bak och ta det lungt, den är ok, jag tyckte tll och med att den var strålande du kommer nog också att gilla den.Ljudet var bra inte så mycket att säga men det var bra värkligen inget man kan klaga på. hålbarheten där imot var lite semre efter ett år så böja man tröttna det gör man ju med alla spel men det kommer oftast ett nytt i serien. Så det är det bara att köpa det . Och ha lika kul...........bye

Totalbetyg: 7.8 Ljud: 8 Grafik: 7 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 9