Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inAncient Conquest

PC
Ancient Conquest
 • Genre
  Strategi
 • Releasedatum
  1999
 • Utvecklare
  Megamedia
 • Antal ägare
  19
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
6.5 4

Speltest av SKOAD

Inskickad av SKOAD den 14/05 -05 04:46

Handling / story / vad man gör i spelet
Alltihop handlar om att man ska samla ihop hjältarn som enligt myten reste iväg på båten the argo. Man börjar med en hamn där man can tillverka skepp för hela spelet utspelar sig till havs. I hamnen kan man bygga olika grejer som hjälper en t.ex en smedja som låter dej uppgradera dina skepp. under spelet så kommer du möta många fiender som t.ex barbarians som har hetlevrade rövare. Allt deta medans du kämpar för att bygga The Argo.

Vad jag tycker om spelet
jag tycker spelet är ok men det är rätt svårt på sina stäl. Man förstor inte ibland vart olicka saker som man ska hitta finns och så råkar man ofta i backhål. Värsta är när man med 3 skepp åker mot föremålet man lettar efter och upptäcker att 5 barbar skepp plus ett fort väntar på en där. jag blev själv lite putt när jag första gången råka ut för det, men man lär sej.

Betyg till spelet
jag tycker spelets grafik är helt okej. spelkänslan är ät dålig för mycke av spelet beror på vinden och så kan ibland 3 strids skepp få spö av 2 barbar skepp. Ljudet tycker jag är uruselt för dom spelar aldrig nån bakgrunds musik och så hör man ljud efeketer som hammar slag när man bygger nåt för mycket och jag gillar inte att dom nästan skriker ut "jes, sir" så fort man ger skeppen en order. total sett så tycker jag spelet är rät medelmåtigt

Totalbetyg: 4 Ljud: 1 Grafik: 7 Hållbarhet: 5 Spelkänsla: 3