Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inAirfix Dogfighter

PC
Airfix Dogfighter
 • Genre
  Simulator
 • Releasedatum
  14 janauari 2000
 • Utvecklare
  Paradox Interactive
 • Antal ägare
  92
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.7 7.7

Speltest av niwn

Inskickad av niwn den 21/12 -07 01:45

Handling / story / vad man gör i spelet
Ännu en gång så skapas ett spel baserat på det Andra Världs Kriget. Denna gång så drabbar ännu en gång Axelmakterna och de Allierade ihop i ett krig som inte tar slut särskilt snabbt.

Men denna gång är kriget lite mera speciellt. Det utspelar sig inne i Familjen Crash hus. Och när familjen bestämmer sig för att åka på semester så drabbar hela världen samman.

Du styr alltså små modell plan inuti huset där du utsätts för 20 olika uppdrag som måste göras. Det finns större och mindre flygplan att välja på för varje uppdrag. Ju mera uppdrag du klarar ut ju mera flygplan och speciella vapen får du att använda till nästa uppdrag. Det finns även annat man kan göra, det kommer vi till längre ner.

De Allierade

De allierade har ungefär 12 nya flygplan och 6 nya vapen. De goda uppdragen går mest ut på att förstöra de olika båtarna som filtrerar sig i huset. Bland annat i Badkaret och ute polen. Men även i den översvämmade Källaren

Axelmakterna

Axelmakternas uppdrag utspelar sig mest på att förstöra och meja ner alla möjliga saker i huset. Till exempel kanske Fru Crash egna fina porslin tallrikar? Bang! så är de veck.

Göra Banor

Du kan också göra olika banor på spelet. Där du väljer ut något av husets rum. Till exempel Badrummet. Då kan du placera ut nya och konstiga föremål där. men du kan även placera ut olika strids plan och pansarvagnar lite här och där som du ska förstöra.

Alltså är det ett ganska valfritt spel att göra.

Vad jag tycker om spelet
Valfritt och ganska kul spel. Det blir ju väldigt speciellt när det är ett spel som utspelar sig inuti ett spel där du kör modell flygplan. Men spelet får ju också en ganska bra story och en ganska rolig när det är så.

Som sagt så är det kul att göra egna banor och prova på att göra egna uppdrag. Men du kan ju även färga dina egna flygplan med. Du kan spela online med men det funkar tyvärr inte för mig.

Betyg till spelet
Grafiken är bra men väldigt suddig ibland och ibland måste man vänta för att grafiken ska få hinna återhämta sig så man kan se något förutom sitt egna plan.

Spelkänslan är ju härlig då man ser flygplanet framför sig. Man kan ju även hämta olika vapen som Kanon eller Missiler eller liknande. Mycket roligt.

Ljudet är inte så jätte bra, Det kommer ofta efter så det får samma betyg som Grafiken.

Hållbarheten är det näst bästa då du kan göra lite mera än uppdrag. Alltså spela online och göra egna banor.

Spelet är mycket billigt och helt klart värt den där hundringen.

Totalbetyg: 7 Ljud: 6 Grafik: 6 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 9