Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Airfix Dogfighter

PC
Airfix Dogfighter
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    14 janauari 2000
  • Utvecklare
    Paradox Interactive
  • Antal ägare
    92
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.7 7.7

Speltest av djmina

Inskickad av djmina den 05/07 -05 12:05

Handling / story / vad man gör i spelet
Men åker i små modeler och ska skuta ner fiender. Det fins 20 uppdrag i antingen Axelmakterna eller Allierade (det är 2:världskrigs tema). Det finns även att man kan göra egna banor. Du kan få olika vapen och olika plan beronende på vilken sida du tar. Du får i slutet strida mot Enterprise eller Serpentinaren.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att det inte är värt att köpa för över 100 kr. Men under är väl ok. Detta spel är inte det jag skulle rekommdera allt för högt. Men en fördel är medaljer och ranker (jag har flygaress i rank typ 100 000 poäng och alla medaljer). Men det är väl tillräkligt bra. En annan fördel är att om man har klarat spelet kan man göra nya svårare scenarios (men gör det lite mer än "oj! det här är höjden.")

Betyg till spelet
Grafik är inte allt för bra men inte suddigt och i 3D.Men spelkänslan är lite sämre man känner ingen oro. Det är för lätt ibland inga mäniskor syns. Ljudet är skyst det bästa i spelet det gör att spelkänslan höjs en grad. Hållbarheten är ganska lå tröttnade efter jag klarat det. Men åtminstånde inte dålig. En 5:a för spelet

Totalbetyg: 6 Ljud: 9 Grafik: 6 Hållbarhet: 4 Spelkänsla: 5