Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inBreak the Game - Best indiegame in the world

Age of Empires

PC
Age of Empires
 • Genre
  Strategi
 • Releasedatum
  26 oktober 1997
 • Utvecklare
  Ensemble Studios
 • Antal ägare
  1159
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.3 6.2

Speltest av gbosawen

Inskickad av gbosawen den 15/01 -09 21:26

Handling / story / vad man gör i spelet
Age of Empires är spelet som tar med dig till tiden då romarna härskade över nästan hela Europa och bitar av Nordafrika. Men det är inte det enda, du kan även spela som greker, babylonier och andra häftiga folkslag från dåtiden.
Uppgiften är enkel. ditt uppdrag är att bygga upp en civilisation och använda din makt för att få mer makt. Du ska genom de olika byggnaderna bygga en häftig armé och med de sedan attackera din fiende. Ett mycket enkelt och ganska trist strategi spel som saknar det mesta.

Vad jag tycker om spelet
Spelet var uselt, kanske jag borde kalla det katastrof eller ett misslyckande för Microsoft. Grafiken stinker och spelkänslan är ganska så halvkasst i början, sen om man kommer mer in i spelet kanske man förtrollas in i romarnas värld. Själv tröttnade jag på spelet efter en timme. Ljudet är också kasst eftersom musiken bara är konstig romersk musik som jag tror många inte gillar, dessutom hör man inte vad de olika snubbarna säger.
Jag avinstallerade spelet efter ca 1 timme, dvs kanske efter 2 timmar sen jag köpt spelet. KÖP INTE AGE OF EMPIRES!

Betyg till spelet
Grafiken är som sagt dålig, man känner knappt igen de olika soldaterna innan man klickat på de så att man ser en tydligare bild. Även trailern i början ser ut som att en amatör har byggt det på programmet gamemaker. Man får ingen riktig spelkänsla i spelet eftersom att det flesta alternativ i spelet inte fungerar. Ljudet hörs som om du lyssnar på musik från kanske stenåldern. Om du har spelat de nyare spelen av Age of Empires och om du kanske gillade de spelen
så ska du ändå inte köpa detta spel. Det verkligen stinker.

ta bort ovan!

Totalbetyg: 2 Ljud: 1 Grafik: 2 Hållbarhet: 1 Spelkänsla: 4