Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











AdventureQuest

PC
AdventureQuest
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    21 juni 2002
  • Utvecklare
    Artix Entertainment, LLC
  • Antal ägare
    288
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8 5.7

Speltest av Jelokrat9

Inskickad av Jelokrat9 den 17/04 -06 17:55

Handling / story / vad man gör i spelet
Adventure Quest är ett helt okej spel där det gäller att döda.
Man kan också göra uppdrag som kan vara både lätta och svåra. man börjar med att välja vilken fresyr man ska ha, sedan är det bara att börja. När man duellerar mot en fiende får man göra varannat slag. Den som dör först förlorar.
på Adventure Quest kan man också köpa ett husdjur som hjälper en i strider. Husdjuret kan vara väldigt bra att ha när man slåss mot en som är bättre än sig själv. Man kan också gå upp i level genom att döda några fiender.
Det finns också en livs potion på spelet, då får man mera liv.
Inclusive en mana potion, den får man mera mana av.
Mana behöver man när man gör magi. Om jag tillexempel gör en magi går min mana ner. När min mana är slut måste man fortsätta att slåss med ett riktigt vapen.
Det finns shoppar på spelet, där kan man köpa tillexempel nya vapen m.m.

Vad jag tycker om spelet
Adventure Quest är ett helt okej spel. med sin tecknade grafik håller spelet en väldigt bra klass.
Det ända problemet med spelet är att det nästan alltid är fullt. När man är nybörjare kunde man gå in hela tiden, men så är det inte nu. När sin gubbe har blivit lite bättre kan man inte gå in så ofta. Jag tror man måste bli Guardian(jag tror det ungefär är som medlem)för att kunna gå in när man vill.
Cirka pris för att bli Guardian: 14,95 $.

Betyg till spelet
#Grafik: Grafiken får en åtta. Spelet är tecknat, det är därför jag är lite arg på grafiken. Det kunde iallafall vara 3d grafik.

#Spelkänsla: Spelkänslan får en sjua. En sjua för spelkänslan är ju ganska bra, men om det varit ett online spel, där man kunde träffas, ja då, då skulle spelkänslan få en tia. Men man får iallafall upp en liten egen värld när man spelar Adventure Quest.

# Ljud: Ljudet får en femma. Det dåliga med ljudet är att man inte här saker när man inte slåss. Det är därför man inte kommer tycka om ljudet så mycket. Men den fick en femma för jag är så snäll och för att ljuden när man slåss hörs så verkliga.

#Hållbarhet: Hållbarheten får en trea. Adventure Quest är roligt så länge man är nybörjare. Sedan när man inte kan gå in så ofta så sänks hållbarheten. Om man skulle kunna gå i hela tiden så skulle den åtminstonde få en sjua.l

Totalbetyg: 5.8 Ljud: 5 Grafik: 8 Hållbarhet: 3 Spelkänsla: 7