Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











AdventureQuest

PC
AdventureQuest
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    21 juni 2002
  • Utvecklare
    Artix Entertainment, LLC
  • Antal ägare
    288
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8 5.7

Speltest av Digital

Inskickad av Digital den 03/01 -06 00:28

Handling / story / vad man gör i spelet
Adventure quest förkortas AQ. Du börjar med att göra ett account och sen skapar du din karaktär. Det finns tre olika ansikten att välja på. När du valt ditt ansikte kommer du till staden battleon. Då kan du börja med att klicka på olika knappar. Det finns många olika saker. Spelets mening är bara att komma upp i hög lvl och få bra saker. Om man vill kan man köra lite quests. Men vad gör man i quests?? Jo, man kan hjälpa olika män och kvinnor. Ett tips är att börja med battle monster och så möter du ett monster. Du kan få guld när du dödar ett monster. Med guld kan du köpa husdjur, vapen, armors, sköldar och spells. Du kan även träna i classes som det heter. Tex. vampire slayer. Om du tränar classes och har den klassens armor kan du få special attacker om du hjälper dom som är ledare för klasserna. Vill du sticka till någon annan stad trycker du på knappen travel. Då väljer du en stad som du vill åka till. Det här är inget spel där man springer omkring utan du får trycka dig dit du vill med hjälp av knappar. När du dödar monster så får du eller monstret anfalla först, sen blir det den andras tur sen den förstas o.s.v. Du kan döda många olika monster, några är drakar och orcher.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet inte är så jätte välgjort men det är rätt skoj. Det sämsta är att för att bli bra måste man bli Gaurdian och då får man göra mycket mer. Spelet kan man spela ganska länge och ofta kan man skratta över hur dom har gjort det. Ibland tar det sin lilla tid att ladda och det är dåligt. Men har man bredband och bra dator så går det oftast snabbt. Fast även om man har det så kan servrarna bli överfulla tack vare att alla gaurdians kan komma in även om servrarna är fulla. Då blir det laggit. Att bli Gaurdian kostar 14,95$(c:a 120 kr)

Betyg till spelet
Grafiken är ritad. Dom som har ritat det är väldigt duktiga. Det ser ut som att det är manga. Men eftersom ja gillar manga ger jag den en nia. Den är faktiskt så fräsch.

Spelkänslan är inte så bra. Tack vare attack i turns och att man inte får gå utan klicka på knappar. En enkel fyra.

Det är inte så mycket ljud. Man tycker att dom borde ha lite vettig musik men det har dom struntat i. Men eftersom ljudeffekterna är riktigt bra så blir det en sjua.

Hållbarheten är bra. Du kan spela rätt mycket även om du inte är Gaurdian och det är bra. Det tar oftast ganska lagom tid att gå upp en lvl. Om du inte är Gaurdian finns det bara c:a hälften så mycket quests och allt blir svårare. Om du inte är Gaurdian kan du inte heller komma upp högre än 5/10 i classes vilket är synd. Därför en åtta.

Totalbetyg: 7 Ljud: 7 Grafik: 9 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 4