Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inBreak the Game - Best indiegame in the world

WarioWare: Smooth Moves

Nintendo Wii
WarioWare: Smooth Moves
 • Genre
  Äventyr
 • Releasedatum
  12 januari 2007
 • Utvecklare
  Intelligent Systems
 • Antal ägare
  59
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.6 7.2

Speltest av MartinMilk

Inskickad av MartinMilk den 12/10 -10 19:07

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet börjar med att Wario först sitter i sin fåtölj och latar sig som vanligt. Då en blå varelse kommer fram. Wario jagar den lille blå figuren till ett tempel där en Wii kontroll kommer fram. Wario tar kontrollen och då när han försöker ta sig därifrån så blir han jagad av en stor rullande sten. För att ta dig därifrån så måste du klara några utav de 200 mini spelen spelet har att erbjuda. För att ta dig vidare i spelet så finns det olika slags personer du ska gå till på en karta. Dom alla har olika mini spel du ska försöka klara för att klara ut spelet. Under spelets gång så kan du låsa andra mini spel än dom micro spelen som finns i spelet.

Micro spel? Jo det jag menar med micro spel är det att mini spelen i Wario Ware smooth movies är ca 3 sekunder långa sen så blir det ett nytt spel. Och nej kvalitén är inte på topp under alla spelen med väldigt många är rätt roliga. Det finns några få andra mini spel som det är bättre kvalité på och dom vill man faktiskt köra om mer än en gång.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är riktigt kul! Kontrollen fungerar som den ska på de flesta mini spelen. Det som sänkte spelet helt var nog 2 spelar läget. Det var inte alls som i de tidigare spelen det gjorde mig riktigt besviken. Men förövrigt så var spelet helt okej. Men man får en släng av huvudverk väldigt lätt om man spelar för mycket eftersom att det är en konstant jobbig musik hela tiden. En sak jag gillar rejält är laddningstiderna dom är super korta! Fast tänk dig själv ett Wario ware spel med långa laddningstider. Inte kul haha!

Betyg till spelet
Grafik: Grafiken.. Ja det är faktiskt väldigt svårt att sätta ett betyg på grafiken eftersom att i vissa spel så är det knappt ens någon grafik. Men när grafiken är som bäst så är den endå inte allt för bra men jag ger den en 6a.

Spelkänsla: Det är lite svårt att få in en speciell känsla i det här spelet eftersom att man byter spel hela tiden så det blir väldigt rörigt men för att vara rättvis så får den också en 6a.

Ljud: Ljudet ja. Ljudet är bra men det blir irriterade som tusan efter ett tag.

Hållbarhet: Spelets längd är ungefär en timme sen har man klarat det. Och tyvärr så är man inte jätte sugen på att spela om det efter den timmen.

Totalbetyg: 5.3 Ljud: 5 Grafik: 6 Hållbarhet: 4 Spelkänsla: 6