Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inThe Godfather: Blackhand Edition

Nintendo Wii
The Godfather: Blackhand Edition
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  23 mars 2007
 • Utvecklare
  EA Redwood Shores
 • Antal ägare
  10
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 8.8

Speltest av Petti

Inskickad av Petti den 15/11 -07 09:42

Handling / story / vad man gör i spelet
Året är runt 1940 och du är en liten pojke och din pappa äger en fabrik. Men fabriken exploderar en dag då du och din pappa är ute och går och din pappa dödar dem som sprängde den i en gränd i staden. Men samtidigt kommer en med Tommy Gun och säger kommentaren "Sorry, but business is business" och senare ser du din pappa ligga död i gränden. Flera år senare så är du äldre och blir nerslagen av flera andra. Men en maffiakille (som var kompis med din pappa) slog ner dem och lär dig slåss. Senare när du har dödat dem så är du en medlem i familjen och det vill säga en maffia familj. Du gör uppdrag för din gudfader (maffiafamiljens ledare) och för att en dag hämnas din pappa.

Som ni kanske förstår så är spelet väldigt våldsamt, man kan kasta ner folk från tak mm. Man gör uppdrag vilka mest går ut på att mörda någon speciell person på något speciellt sätt. Spelet utspelar sig i New York där man kan sträva fritt emellan uppdragen. Man kan ha många olika vapen så som Shotgun, Magnum, Tommy Gun etc.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är riktigt bra. Det är långt om man tar uppdrag efter uppdrag men sen så finns det mer att göra bland annat ta över cafe:er och leta fimrullar mm... Man kan uppgradera sitt vapen upp till Level 3 på varje. Det finns blåa uppdrag vilka hör till som Story där man får pengar respekt och så finns det gula som är lite som Sidequest där man får pengar och respekt och så finns det lila där man bara får respekt. Spelet har dock väldigt många småbuggar, som att folk fastnar mitt i dörrar, försvinner från ingenstans, hus poppar upp i horisonten och 2 gånger har jag tll och med ramlat igenom marken och kommit till en helt ljusblå skärm och dör. Det kan vara jobbigt ibland men sånt får man leva med.

Skulle jag välja mellan detta och GTA så skulle jag dock valt GTA på grund av att staden ser mer annorlunda ut där, New Yoek ser nästan ut likadant hela tiden men på GTA finns det öknar berg mm.

Betyg till spelet
Grafik: 8! Helt okej men staden är lite enfärgad och så ser en del saker till exempel vattnet inget vidare ut.

Spelkänsla: 10! Spelkänsla på högsta grad, Wii kontrollerna är som klippta och skurna för det och känslan att gömma sig bakom en låda sen resa sigoch skjuta motståndaren sen gömma sig där igen känns jättebra!

Ljud: 8! Härliga maffialåtar dock så hade jag velat höra annan slags musik också... Rösterna är jättebra.

Hållbarhet: 9! Det är jättemycket att göra men ibland kan spelet kännas enformigt och lite jobbigt.

Totalt: 8.8! Ett spel som bör spelas om du gillar filmen eller GTA och andra stadssimulatorer.

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 8 Grafik: 8 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10