Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inBreak the Game - Best indiegame in the world

The Conduit

Nintendo Wii
The Conduit
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  10 juli 2009
 • Utvecklare
  High Voltage Software
 • Antal ägare
  7
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.4 7

Speltest av MartinMilk

Inskickad av MartinMilk den 09/11 -11 20:10

Handling / story / vad man gör i spelet
The Conduit handlar om att du ska försöka stoppa John Adams från att ta över jorden med sina rymdvarelser. Du försöker stoppa portaler som dom kommer ifrån. Du lär dig senare att det är dom som är The Conduit.

The Conduit är ett FPS-spel till Wii. Det finns en campaign som inehåller 9 banor och onlinestöd då du spelar Deathmatch/Team Deathmatch. Spelet använder sig även utav Wii speak när du spelar med dina vänner online.

Vad jag tycker om spelet
Jag kommer ihåg vilka förväntningar folk hade på The Conduit. Det skulle bli ett utav dom största spelen till Wii någonsin och jag måste hålla med om att spelet såg mycket lovande ut. Men höll spelet upp till dom höga förväntningarna? Det beror nog lite på vem du frågar. För mig så gjorde det inte det. Spelet är en aning för kort. Det är endast 9 banor och onlinestödet är inte heller så värst bra. Det tar lång tid att hitta spelare och man kan inte använda sig utav Wii speak funktionen när man spelar med folk man inte har lagt till på sin vän lista.

Betyg till spelet
Grafik: Om man tar en snabb titt så ser spelet riktigt snyggt ut, men när man väl kommer in i det så märker man snart att den är ganska kass.

Spelkänsla: Spelkänslan är helt okej. Spelet är extremt linjärt vilket gör känslan en aning seg, men kontrollen räddar verkligen spelet där.

Ljud: Ljudet är riktigt bra. Det känns "arcadigt" och man får en bra alien-dödar-känsla.

Hållbarhet: Spelet är inte allt för långt och har dåligt internetstöd. Visst finns det lite små saker man kan samla på, men det räcker inte tyvärr..

Totalbetyg: 6.8 Ljud: 8 Grafik: 6 Hållbarhet: 5 Spelkänsla: 8